El Parc de la Serra espera aquest diumenge 800 atletes al 38è Cros Culleré

Els Xafatolls habilitarà tres circuits i aportarà uns 120 participants en una jornada que ja és tot un clàssic de l’atletisme lleidatà

Cros Cullere benjamins
photo_camera La convocatòria, que arriba a la seva 38a edició, s'iniciarà a partir de les 10 del matí

El Parc de la Serra de Mollerussa serà l’escenari, diumenge vinent dia 6 de març, d’una de les cites clàssiques i amb més història de l’atletisme lleidatà, el Cros Ciutat de Mollerussa-Memorial Josep Ignasi Culleré, que enguany arriba a la seva 38a edició sota l’organització de la Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Mollerussa i de l’Associació Atlètica Xafatolls.cros cullere gorra  texte

La jornada atlètica ha estat presentada aquest dimarts a l’Ajuntament en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Marc Solsona; del directiu dels Xafatolls, Eduard Aixalà; del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Bernat Díaz, i dels tècnics esportius municipals Jordi Aymerich i Ricard Pastó.

La cita ha adoptat enguany les categories federades, condició prèvia per formar part del calendari català i organitzar altres campionats

A partir de les 10 del matí, els atletes de les diferents categories prendran el circuit del Parc de la Serra, començant per les proves oberta i júniors, tant masculina com femenina, i seguint successivament amb les de cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins, pàrvuls, P2 i més petits, fins a culminar amb la Cursa Popular oberta, que tindrà lloc a la 1 del migdia. Totes les curses es desenvoluparan sobre distàncies adaptades a la categoria en els tres circuits que es prepararan. 

Cal subratllar que enguany el Cros Culleré ha adoptat les categories federades en substitució de les escolars, un canvi que obeeix a la possibilitat d’entrar dins el calendari de crosos de la Federació Catalana i que és una condició indispensable per tal que en un futur Mollerussa i els Xafatolls puguin organitzar algun campionat de cros en l'àmbit català.

Les inscripcions per al Cros es poden fer directament a través de la pàgina web http://www.amollerussa.com/croscullere. El termini per inscriure’s finalitza aquest dijous, 4 de març, o bé quan s’arribi als 1.000 inscrits. Les inscripcions són gratuïtes. Els organitzadors esperen arribar als 800 participants, dels quals uns 120 seran dels Xafatolls.

Col·laboració, per segon any consecutiu, amb la campanya 'Posa't la gorra' de l'AFANOC


Finalment, cal destacar que, per segon any consecutiu, el Cros Culleré col·laborarà amb la campanya ‘Posa’t la gorra’ de l’AFANOC, ja que al Parc de la Serra hi haurà instal·lat un punt de venda de gorres a un preu de 7 euros la unitat. El disseny de la gorra d’enguany és obra de Roser Capdevila, la creadora de ‘Les Tres Bessones’.

comentaris