29.06.2022 |

Els Pets porten el 24 de juny el seu repertori al Palau d'Anglesola

Segons Els Pets, la cultura és la vacuna més efectiva per poder suportar aquest apocalipsi que ens ha caigut a sobre

 
Concert dels Pets al Palau d'Anglesola @Cartells
Concert dels Pets al Palau d'Anglesola @Cartells
Els Pets porten el 24 de juny el seu repertori al Palau d'Anglesola

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola vol celebrar que la situació sanitària i preventiva ha millorat, i també per donar la benvinguda a la temprada estiuenca, ha convidat als Pets, la banda de culte de l'escenari musical català, a amenitzar la diada de Sant Joan, el 24 de juny.

La cultura és la vacuna més efectiva per poder suportar aquesta apocalipsi que ens ha caigut a sobre

Els seguidors de la banda de Constantí, i el públic que tingui ganes de gaudir d'una bona vesprada escoltant el repertori de més de tres dècades de trajectòria, poden adquirir les entrades al peu de 20 euros en el web de l'Ajuntament del Palau d'AnglesolaEs poden adquirir un màxim de quatre unitats en cada compra, que han de ser de la mateixa unitat de convivència.

Segons l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells, la trobada del 24 de juny serà trepidant, eufòrica i també amb un punt de nostàlgia. I, malgrat que sigui amb separacions de grups bombolla, amb mascareta i totes les mesures i restriccions que calgui, segur, segur, que serà una vetllada molt desitjada després de tants mesos sense poder participar d'actes com aquest.

Cartell concert dels Pets35 anys als escenaris

Després de la culminació de la Gira SOM, del disc homònim, Els Pets celebren el seu 35è aniversari i han preparat una gira titulada 20 / 20.

La previsió inicial de la gira 20 / 20 era realitzar 20 concerts i portar dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda. Amb la pandèmia, el nombre de concerts ha quedat en un segon pla i justament per això la cita palauanglesolina serà una bona oportunitat per festejar aquest aniversari. La proposta musical porta dalt dels escenaris els temes més populars del grup de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Així, a mesura que avança l'espectacle, tant el grup com el públic rejoveneix, segons assenyalen Els Pets. 

Els Pets porten el 24 de juny el seu repertori al Palau d'Anglesola
comentaris