25.01.2021 |
Territoris.cat

El Pla d’Urgell inaugura quatre nous consultoris mèdics

La Diputació de Lleida aporta més de 2 milions d’euros

Centre de Serveis Municipals de Fondarella
Centre de Serveis Municipals de Fondarella
El Pla d’Urgell inaugura quatre nous consultoris mèdics

Les poblacions de Linyola, Ivars d’Urgell, Fondarella i el Palau d’Anglesola, comptaran el pròxim any amb nous equipaments sanitaris. En el cas de Fondarella i Linyola, es tracta d’edificis de nova planta, mentre que el Palau d’Anglesola i Ivars d’Urgell remodelen i amplien els antics consultoris.

Els nous equipaments representen una inversió que supera els dos milions d’euros, que han estat subvencionats a través del Pla de Consultoris de la Diputació de Lleida, en la major part.

L'equipament de Fondarella ja està totalment finalitzat, a l’espera del trasllat definitiu

Fondarella va incloure el nou consultori, en un equipament de serveis municipals, que també incorpora serveis per a la gent gran, tot plegat amb un pressupost de més de 800.000 euros. Aquest equipament ja està totalment finalitzat, a l’espera de poder fer el trasllat definitiu.

A Linyola l'edifici s'ha construït a l'antic sindicat i el nou centre tindrà tres plantes

Linyola també estrenarà edifici de nova planta, que s’ha construït en la parcel·la que ocupava l’antic sindicat. Amb un pressupost de 625.000 euros, l’equipament comptarà amb tres plantes, la planta baixa per serveis sanitaris i la primera dedicada a activitats vinculades a salut pública.

Ivars d’Urgell ha invertit 710.000 euros en la remodelació de l’antic edifici del consultori i les escoles per acollir el nou equipament, més ampli i amb nous serveis.

El Palau amplia l’antic consultori que es troba en els baixos de l’edifici consistorial, amb millores de serveis i espais que han suposat una inversió de 337.893 euros.

El Pla d’Urgell inaugura quatre nous consultoris mèdics
comentaris