La placa oficial del 'No Surrender Festival' en benefici d'ACUDAM

L'organització del primer Record Guinness dedicat a Bruce Springsteen, que es convoca a Vilanova de Bellpuig, ha presentat la placa oficial, que destinarà els beneficis de la venda a l'entitat social ACUDAM

Els organitzadors i els responsables d'Acudam presentant les plaques, Lo Jefe
photo_camera Els organitzadors i els responsables d'Acudam presentant les plaques, Lo Jefe

L'organització de l'esdeveniment No Surrender Festival, que se celebrarà a Vilanova de Bellpuig els dies 7 i 8 de juliol, ha presentat aquest dijous la placa oficial del festival, un dels primers articles de marxandatge que destinarà la recaptació íntegrament a l'entitat social ACUDAM. Aquest article fa un tribut al Boss i al postureig lleidatà, per la qual cosa s'hi pot llegir la frase ILove lo Jefe.

Els percussionistes d'Acudam que participaran en el festivalEn el decurs de la presentació, el portaveu de l'organització Josep Maria Pons ha donat a conèixer el programa d'activitats prèvies a la convocatòria dels 1001 músics, entre els qui s'hi trobaran tres percussionistes amb discapacitat intel·lectual d'ACUDAM,  que hauran d'interpretar la cançó del músic americà totalment sincronitzats sota la direcció del músic i compositor lleidatà Antoni Tolmos, Arribar a aquesta fita representarà aconseguir el primer rècord Guinness d'aquestes característiques a l'estat espanyol.

Plaques del No surrender FestivalEl programa musical l'inauguraran el divendres 7 de juliol Comandants de tros, i seguiran Willy&The Poorboys, la banda del televisiu Manuel Fuentes The Spring'sTeam.

El dissabte 8 de juliol serà el gran espectacle amb l'arribada dels participants i la preparació dels instruments en el camp de futbol de Vilanova de Bellpuig i la interpretació i enregistrament de la cançó No surender a 2/4 de nou del vespre.

El festival disposarà de marxandatge de Loj Jefe, tallers infantils, aparcaments, zona d'acampada , així com espais de restauració i productes del territori.

comentaris