Plata per als Xafatolls al Català i 7a posició a l'Estatal

L'atleta Núria Montalà va aconseguir la plata després de saltar 1,59 m

xafatolls 1 interior
photo_camera Núria Montalà al podi, com a sotscampiona de Catalunya

El passat diumenge es va celebrar a Santa Coloma de Gramenet el Campionat de Catalunya Cadet on dos atletes del Xafatolls van estar competint, una d'elles aconseguint el metall. Es tracta de la Núria Montalà que en la prova de salt d'alçada va aconseguir la plata després de saltar 1,59m i obtenint així el sostcampionat de Catalunya. Ares Marí també va participar en la prova de 100m.ll..

Els dos atletes de Xafatolls han estat seleccionats per participar al Campionat de Catalunya Absolut

D'altra banda, aquest mateix cap de setmana s'ha disputat també el Campionat d'Espanya Juvenil a Getafe on l'atleta dels Xafatolls Arnau Monné ha participat en la prova de 100m.ll.. Després de passar dissabte la fase classificatòria amb molt bones sensacions, el mateix dia es va disputar la semifinal i la final aconseguint una meritòria 7a posició.

Els dos atletes de Xafatolls han estat seleccionats per participar en el Campionat de Catalunya Absolut que es disputarà el pròxim dimecres i dijous a l'estadi de Serrahima a Barcelona.