02.08.2021 |

El Poal compra una finca per ampliar la zona esportiva i habilitar una pista de pàdel

L'Ajuntament del Poal destinarà l'espai a l'ampliació dels equipaments esportius entre els quals està previst incorporar una pista de Pàdel
Finca per ampliar la zona esportiva del Poal
Finca per ampliar la zona esportiva del Poal @territoriscat
El Poal compra una finca per ampliar la zona esportiva i habilitar una pista de pàdel

L'Ajuntament del Poal ha destinat la partida de 18.000 euros, reservada per les activitats de la Festa Major, que no es van gastar a causa de les restriccions de la crisi sanitària, a la compra d'una finca de 4.000 metres quadrats pròxima a la zona esportiva del municipi. Segons va explicar l'alcalde del Poal, Rafel Panadés, el consistori destinarà l'espai a l'ampliació dels equipaments esportius entre els quals està previst incorporar una pista de Pàdel, aquesta es finançarà amb una aportació de la Diputació de Lleida de 35.000 euros, del Pla de cooperació Local.

En aquesta actuació, el consistori també cobrirà una part de la zona de l'actual pista de futbol sala amb l'aportació de 120.000 euros que ha rebut del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). En el projecte també està previst construir uns nous vestidors i unes graderies.

Panadès ha afegit que el consistori també té previst millorar la zona d'aparcament que es troba entre el camp de futbol i les piscines municipals, ja que actualment és molt reduït, i en els dies de competició, i en la temporada estiuenca és del tot insuficient, l'espai tindrà des de la carretera del Palau a Bellvís.

Rafel Panadés ha detallat que el consistori espera adquirir els terrenys al desembre, per tal de poder dur a terme els moviments de terrers, l'explanació i el tancament de la finca, el pròxim any.

El Poal compra una finca per ampliar la zona esportiva i habilitar una pista de pàdel
comentaris