04.07.2022 |
Territoris.cat

Portes obertes als locals buits de Mollerussa per promocionar-los

La iniciativa s'emmarca dins la campanya Aixequem les persianes que promou la Generalitat a través del Pla de Barris

Persianes Mollerussa
Aparador d'un establiment comercial buit del centre de la ciutat
Portes obertes als locals buits de Mollerussa per promocionar-los

L’Ajuntament de Mollerussa ha organitzat per aquest dissabte una jornada de portes obertes a una desena de locals comercials buits del centre de la ciutat, que formen part del projecte Espais en evolució i que, per tant, estan en situació de poder ser llogats o comprats per desenvolupar-hi un negoci, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Curs per desenvolupar un projecte emprenedor 

L’objectiu és donar-los a conèixer als emprenedors que participaran en el curs gratuït Desenvolupar un projecte emprenedor: de la idea a la dura realitat, que impartirà Marta Grañó, divulgadora en Educació i Iniciativa Emprenedora i llicenciada en MBA per ESADE.

El curs, que serà de dues hores de durada,  tindrà lloc precisament en un d’aquests deu locals buits al carrer Balmes a partir de les 10 del matí. En la sessió es donaran eines per dissenyar el projecte personal de negoci i s’analitzarà quina és la millor fórmula per adequar aquest projecte a la realitat i posar-lo en pràctica.

Les dues activitats, el curs i la ruta per mostrar aquests deu locals disponibles, formen part de la iniciativa de l’Ajuntament, dins de la campanya Aixequem les persianes que promou la Generalitat a través del Pla de Barris i que es duu a terme simultàniament en diversos municipis catalans per promoure i dinamitzar l’activitat econòmica als nuclis antics.

Portes obertes als locals buits de Mollerussa per promocionar-los
comentaris