Es posen a la venda les entrades del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Els preus per assistir a la gala de la nit, que es mantenen en 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 5 de la tarda el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea.

La gala del Concurs Nacional de Vestits de Paper de 2013.
photo_camera La gala del Concurs Nacional de Vestits de Paper de 2013.

L’Ajuntament de Mollerussa ha posat a la venda les entrades per assistir a la gala del Concurs Nacional de Vestits de Paper que tindrà lloc el pròxim 13 de desembre a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. Així mateix, també es podran adquirir les localitats per assistir a la desfilada prèvia de dissabte a la tarda que es fa per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs, una iniciativa que es repeteix per quart any consecutiu després de l’èxit de les anteriors edicions.

Així, els preus per assistir a la gala de la nit, que es mantenen respecte a fa quatre anys,  s’han fixat en 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 5 de la tarda el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea.  Així mateix, enguany s’ha incidit especialment en promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals s’ha volgut fer un descompte especial en l’entrada per a grups, que tindrà un preu de 20 euros en lloc dels 30 de l’entrada general.

comentaris