27.11.2022 |
Territoris.cat

Presentació de l'obra guanyadora del Premi de Novel·la Breu de Mollerussa

Aquest dijous a la Biblioteca Jaume Vila i amb el seu autor, Lluís Vilarrasa

Mollerussa Premi Literari-2 interior
Marc Solsona amb Lluís Vilarrasa, guanyador del premi amb el premi 'Els fruits vermells'
Presentació de l'obra guanyadora del Premi de Novel·la Breu de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa acollirà aquest dijous dia 2 de març la presentació del llibre Els fruits vermells, de Lluís Vilarrasa, que va resultar guanyador de la passada edició del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa. L’acte comptarà, a banda de l’autor, amb la participació de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; Ramon Rubinat, escriptor i membre del jurat del premi; d’Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, editorial encarregada de llençar al mercat la primera edició del llibre.

Lluís Vilarrasa i Tanyà (Vic, 1964), és llicenciat en Filologia Catalana i ha treballat com a guionista de televisió en programes infantils i en telefilms. És autor de les obres en narrativa L'home de Dover (2000), El meu amic Sebastian (2004), Els fugitius d'Àticus 89 (2006), Pares i fills (2009) i Tren Blanc-El cas Rensenbrink (2012). 

'Cicle Gent Nostra, presentacions a casa', la primera setmana de març

D’altra banda, la biblioteca també ha previst per a la primera setmana de març dues presentacions de llibres més, dins el cicle Gent Nostra, presentacions a casa. Així, el 7 de març a les 19 hores es presentarà l'obra La malícia dels mots, de l’autor ponentí Joan Francesc Dalmau, una presentació, a càrrec del mateix autor i del filòleg Josep Camps, la qual anirà acompanyada de l’exposició de dibuixos d’Ester Gasol i la projecció de vídeo-poemes de Jordi Giribet.

Per al dijous dia 9, aquest cop a les 8 del vespre, hi ha prevista la presentació del llibre Tres nits, de Ramon Xuriguera, escriptor i crític d’art nascut a Menàrguens i que va morir a l’exili a França el 1966. La presentació anirà a càrrec del filòleg Josep Camps, que n’ha estudiat l’obra en la seva tesi doctoral, i del nebot de l’escriptor i fill de Joan Baptista Xuriguera, Pau Xuriguera Solà.

Presentació de l'obra guanyadora del Premi de Novel·la Breu de Mollerussa
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement