26.09.2022 |
Territoris.cat

Programació del Cinema Centre Cultural de Mollerussa

Cartellera
Cartellera
Programació del Cinema Centre Cultural de Mollerussa

El Cinema Centre Cultural de Mollerussa preseta aquest cap de setmana el darrer lliurament de Tim Barton, la visió personal del director del clàssic de Disney Dumbo.

Holt Farrier compta amb l’ajuda dels seus fills Milly i Joe per tenir cura d’un elefant acabat de néixer les orelles gegants li fa ser la riota en un Circ que no passa pel seu millor moment. La família circense de Holt inclou a més a la senyoreta Atlantis, Rongo, Pramesh Singh i el seu nebot, La grandiosa Catherine i el magnífic Iván. Max Medici amo del circ, es decep en saber sobre les enormes orelles del petit paquiderm fins que descobreix que és capaç de volar, portant al circ de retorn a la prosperitat.

El programa es completa amb Escape Room, una pel·licula d'Adam Robitel.

Sis desconeguts reben un misteriós paquet. En el seu interior, es troba un missatge que promet al propietari una oportunitat per allunyar-se de la seva vida rutinària. El grup arriba a la localització assenyalada i s’adonen que es disposen a competir en una escape room. Aviat descobriran que, sigui qui sigui, el que ha organitzat el joc coneix tots i cadascun dels detalls de les seves vides. Ara no tindran més remei que trobar les pistes i resoldre el trencaclosques. Només així sortiran amb vida d’aquesta habitació.

MOLLERUSSA 04-07

Programació del Cinema Centre Cultural de Mollerussa
comentaris