El PSC de Mollerussa demana mesures excepcionals per la recuperació econòmica i social del municipi

El portaveu del grup Socialista, Joel Bastons, ha lamentat la manca d’iniciativa de l’equip de govern un cop finalitzat l’estat d’alarma

La restauració recupera el 100% d'aforament i la distancia @JosepAPérez
photo_camera Terrasses d'establiments de Mollerussa

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Mollerussa defensarà en el proper Ple un seguit de mesures excepcionals que ajudin a la recuperació econòmica i social del municipi i la restauració de l'activitat a la capital del Pla d'Urgell.

Així, el portaveu socialista a Mollerussa, Joel Bastons, ha posat en relleu que entre altres, cal suspendre la taxa d'ocupacions de la via pública amb taules i cadires, és a dir, la que afecta les terrasses de bars, fins a finals d'any. Amb aquesta mesura, ha dit, s'ajudaria als establiments a fer front a les dificultats econòmiques provocades per les restriccions de l'estat d'alarma sanitària.

Piscines Municipals de MollerussaA més, Bastons ha criticat el preu de l'abonament de les piscines. Tal com ha explicat, els usuaris només podran romandre en aquest equipament dues hores i mitja cada dia, per aquest motiu reclamem que els abonaments i entrades individuals siguin proporcionals a l'ús que se'n pot fer aquest any.

Finalment, Joel Bastons ha apuntat que esperem que l'actual equip de govern i l'Alcalde, que sembla més preocupat per les batalles de poder al seu partit, s'impliquin amb aquestes mesures, necessàries per a la recuperació del nostre municipi.

comentaris