09.12.2021 |

El PSC de Mollerussa reclama que es convoqui la plaça d’arquitecte tècnic complint la normativa

El portaveu del grup municipal, Joel Bastons, critica que “ja a febrer es va fer un contracte menor i ara es fa un de temporal de sis mesos”

Els socialistes Alonso Soria i Joel Bastons
Els socialistes Alonso Soria i Joel Bastons
El PSC de Mollerussa reclama que es convoqui la plaça d’arquitecte tècnic complint la normativa

El PSC de Mollerussa reclama a l’equip de govern que “convoqui la plaça d’arquitecte tècnic, pendent des de fa set mesos, donant compliment a la normativa municipal i deixant de posposar un tràmit que ha de ser just i transparent”. El portaveu del grup municipal socialista, Joel Bastons, ha recordat que “ja al mes de febrer, es va procedir a la contractació de l’arquitecte per la via de contracte menor de servei, pel que ja vam advertir de la mala planificació de l’equip de govern”. “Ara, a més, han decidit perllongar de manera temporal aquest lloc amb un contracte laboral de sis mesos”, ha explicat.

Per això, Bastons ha avançat que “en el ple d’aquest proper dijous reclamarem que es procedeixi a la redacció de les bases i a la posterior convocatòria per fer el procés com cal” i ha explicat que “aquest procés es podria haver fet al mes de juliol. Un cop aprovats el pressupost i la plantilla, que contemplava aquesta plaça d’arquitecte, al mes de febrer, l’ajuntament podria haver redactat les bases i convocat la plaça en tres mesos”.

En aquest sentit, Joel Bastons ha criticat que “no sabem si per deixadesa o manca de voluntat, però el cert que aquest equip de govern ja va incórrer en la falta de planificació amb la primera contractació i ara ens trobem en una falta de diligència, que a més perjudica la igualtat d’oportunitats”.

D’altra banda, el portaveu del PSC a la capital del Pla d’Urgell ha avançat també que “en el proper ple demanarem explicacions per l’anunci de desmantellament de la zona d’ànecs i cignes del Parc Municipal, amb l’excusa que l’Ajuntament no pot destinar-hi les inversions necessàries”. Bastons ha lamentat la “manca d’interès acumulat en els darrers anys per dignificar aquest espai” i ha explicat que “demanarem el trasllat d’aquests animals a altres nuclis zoològics de la zona aptes per aquestes espècies”.

El PSC de Mollerussa reclama que es convoqui la plaça d’arquitecte tècnic complint la normativa
comentaris