30.11.2022 |
Territoris.cat

Recepció de l'Ajuntament als tres equips del FCJ Mollerussa campions de lliga aquesta temporada

Reconeixement a uns resultats sense precedents en el club en 20 anys

Mollerussa recepció futbol interior
Imatge de grup dels 'campions' d'aquesta temporada, tècnics i autoritats
Recepció de l'Ajuntament als tres equips del FCJ Mollerussa campions de lliga aquesta temporada

L’Ajuntament de Mollerussa va estar l’escenari divendres de la recepció que el consistori, representat per l’alcalde, Marc Solsona, i els portaveus de tots els grups municipals (Josep Simó per PDeCAT-Demòcrates, Engelbert Montalà per ERC, Teresa Ginestà pel PSC i Joan Simeón pel PP), va oferir als jugadors i cos tècnic de tres equips del FCJ Mollerussa que s’han proclamat campions de les seves respectives lligues aquesta temporada.

L'alcalde anuncia una actuació de reforma en el bloc de serveis del Camp Municipal d'Esports

Es tracta del Juvenil A, que ha estat Campió de 1a divisió; l’Aleví B, campió de la 2a Divisió, i el Benjamí B, campió de la 1a Divisió, una circumstància sense precedents en el club en 20 anys, segons Llorenç Bonet, coordinador de Futbol 7 del club.

Solsona va felicitar els protagonistes de la gesta i els va animar a seguir portant el nom de Mollerussa amb dignitat arreu en les seves competicions. “El club està agafant de nou una velocitat de creuer i el seu nom torna a sonar amb força com abans”, va dir l’alcalde, que va anunciar que l’Ajuntament farà aviat una actuació de reforma en el bloc de serveis del Camp Municipal d’Esports, seu del club.

Per la seva banda, el director esportiu i també entrenador del primer equip del club, Josep Maria Turull, va agrair el suport de l’Ajuntament, ja que “sense ell no estaríem aquí”. Llorenç Bonet, per la seva banda, va reconèixer que “som hereus del llegat del club i hem de seguir treballant perquè el Mollerussa sigui un club de primer nivell com ja va ser”.

Recepció de l'Ajuntament als tres equips del FCJ Mollerussa campions de lliga aquesta temporada
comentaris