Reconeixement de l'Ajuntament de Mollerussa als atletes olímpics d'Acudam

Els esportistes d’Acudam es van endur 4 medalles d’or, 2 d’argent i 4 de bronze guanyades en petanca, tennis taula, futbol sala i natació,en els Jocs Special Olympics 2014.

Els esportistes d'Acudam que van participar en Special Olympics, i la corporació municipal
photo_camera Els esportistes d'Acudam que van participar en Special Olympics, i la corporació municipal

Els esportistes de l'equip d'Acudam van participar aquest divendres en la recepció organitzada per l'Ajuntament de Mollerussa, amb la que va voler reconèixer els bons resultats de la participació en els Jocs Special Olympics, que es van celebrar del 30 d’octubre al 2 de novembre a Barcelona-Calella.

L'acte va tenir lloc al Complex L'Amistat, i va estar presidit per l'alcalde Marc Solsona, el regidor Josep Lavín i membres de la corporació municipal, que van lliurar a la presidenta d'Acudam Angelina Roure, una placa commemorativa. Un reconeixement del consistori als 27 joves que va participar en 4 modalitats esportives de les 12 disciplines en les quals era possible competir. En total, els esportistes d’Acudam es van endur 4 medalles d’or, 2 d’argent i 4 de bronze guanyades en petanca, tennis taula, futbol sala i natació.

L’alcalde ha felicitat a tots els participants i els ha agraït el fet que defensin el nom de Mollerussa arreu on competeixen. Per la seva banda, Angelina Roure ha recollit la placa en nom de tots els nois i noies que van competir als Special Olympics i els ha animat a seguir millorant.

comentaris