07.12.2022 |

Representants de bars i restauració presenten la guia ‘Mollerussa a la Carta’

Una iniciativa sorgida del sector de la restauració de la capital del Pla, per Informar a la ciutadania dels productes i serveis que ofereixen els diferents establiments de la ciutat i crear complicitats i sinergies entre el sector per combatre plegats la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19 
Perez-Pons-Ayala impulsors de Mollerussa a la carta
Perez-Pons-Ayala impulsors del projecte Mollerussa a la carta
Representants de bars i restauració presenten la guia ‘Mollerussa a la Carta’

Representants del sector de la restauració de Mollerussa, van presentar aquest dimarts la guia Mollerussa a la Carta, un projecte que pretén aglutinar als més de 40 establiments de Mollerussa relacionats amb la restauració i l’oci nocturn, i que tindrà un doble vessant. En primer lloc traslladar a la ciutadania tots els serveis que ofereixen aquests establiments i en segon lloc crear una plataforma amb tots els seus representants, que serveixi per establir complicitats entre el sector i fer pinya davant les dificultats.

Blog Mollerussa a la cartaXavier Ayala, propietari del restaurant Lo Bistró, explica que aquesta iniciativa ve motivada per projectes que estant duent a terme altres municipis, bassant-nos en el seu exemple, ens va orientar per realitzar aquest projecte i així promoure la gastronomia de la capital del Pla d'Urgell i alhora facilitar els serveis que cada establiment ofereix menjar per emportar, horaris, els menús, en definitiva, que en una sola eina, el públic tingui al seu abast l'oferta de bars, restaurants i establiments del sector a Mollerussa.

Ajuntaments com Balaguer, Tàrrega o Bellpuig han realitzat guies de semblants característiques per donar un impuls a l’economia de la restauració local 

Per la seva banda Míriam Pérez, de la cafeteria Seveteen, explica que la voluntat és que s’hi adhereixin tants establiments com sigui possible. Hem habilitat el blog Mollerussa a la carta, també xarxes a facebook i instagram. La intenció és que mitjançant correu electrònic, aquests establiments ens passin els menús, les ofertes i la informació que vulguin que publiquem i nosaltres en farem difusió a través de la web i les xarxes socials, descriu Pérez. 

Pons, Ayala i Pérez impulsors del projecte Mollerussa a la cartaEls impulsors de la iniciativa ja han parlat amb una desena d’establiments, que s’han mostrat agraïts amb el projecte i interessats en formar-ne part. La idea és que aquesta plataforma pugui convertir-se més endavant en una associació de tots els establiments de Mollerussa i tenir més força en futures reclamacions davant l’administració. Gemma Pons, també del restaurant Lo Bistró creu que ha arribat el moment de què a Mollerussa el sector de la restauració tingui representació pròpia.

Lo Bistró va obrir fa unes setmanes, potser hem estat molt agosarats d’obrir en plena pandèmia, però crec que si no fem les coses amb valentia, el sector s’enfonsarà

És impensable que en una ciutat com Mollerussa el sector de la restauració no tingui representació pròpia, per tant animen a tots els establiments que vulguin formar-ne part, que es posin en contacte amb nosaltres per començar a establir sinergies i fer pinya davant la gravetat d’aquesta situació, que malauradament ha arribat per quedar-se força temps, apunta Pons. 

Els impulsors de Mollerussa a la Carta fan una crida a tots els negocis que vulguin adherir-se a posar-se en contacte amb ells a través del correu [email protected]. Igualment també estan visitant tots els establiments per explicar-los el projecte directament. No descarten en un futur poder ampliar els serveis a tota la comarca del Pla d’Urgell.  

Representants de bars i restauració presenten la guia ‘Mollerussa a la Carta’
comentaris