23.04.2021 |
Territoris.cat

Restauradors i públic valoren positivament el nou format de Lo Vermutet

Clients en un dels locals de Mollerussa participants en Lo Vermutet
Clients en un dels locals de Mollerussa participants en Lo Vermutet
Restauradors i públic valoren positivament el nou format de Lo Vermutet

La nova edició de Lo Vermutet de Mollerussa va tenir una bona acceptació tan pel que fa al públic com als establiments participants en el seu nou format de recorregut itinerant. La nova proposta va fer possible que el públic pogués conèixer els autors de les tapes i el local en el qual es preparaven.

Actuació del Mag Pere - en Lo Vermutet de MollerussaSegons el director de Fira de MollerussaPoldo Segarra, el bon ambient i nous clients, van ser alguns dels aspectes destacats per alguns dels propietaris dels establiments inscrits enguany en Lo Vermutet, alguns dels quals participaven per primera vegada a la iniciativa. El director de l'ens organitzador, recollia aquests comentaris alhora que es va mostrar satisfet per aquesta primera edició, amb un format diferent del d'anys anteriors i en la qual no van faltar actuacions musicals i d'entreteniment per ambientar i dinamitzar la convocatòria, entre les quals la de Band Tokades, en un tipus correbars; l'actuació musical d'El guiri; el monologuista David Sas o els números del Mag Pere.

En la seva valoració, Segarra va destacar també l'ampliació d'horari a dues franges –migdia i nit–, la qual cosa va possibilitar arribar a un públic més extens

Cistella -que se sortejaraà entre els clients de Lo VermutetA l'edició de dissabte passat, 28 de juliol, hi van participar un total de 13 locals (Breiko, Café Bunker, Cèntric Cafè, El Nou 19, Krostó, La Botiga, Maronna, Pastisseria Sant Isidori, Patet, Pizzeria L'Avinguda, Punt 14, Restaurant Com a Casa i Restaurant L'Antic) que oferien tapa més beguda al preu popular de 2 euros.

Callos, pinxo de croquetes, tapa d'ibèrics, diversos suggeriments de pizzes, volaven farcit, delícia de formatge i patata, full de sobrassada, melós de pernil o cristal·lí de filet de porc van ser algunes de les fins a 13 propostes per degustar

D'altra banda, en els pròxims dies es farà el sorteig de la cistella amb productes proporcionats pels mateixos establiments i l'ens firal entre el públic que hagi fet arribar la seva butlleta degudament segellada pels locals i a mesura que ha degustat totes les propostes que s'oferien.

Lo Vermutet està organitzat per Fira de Mollerussa juntament amb el col·lectiu lo vermutet tapa canya & música i l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

Restauradors i públic valoren positivament el nou format de Lo Vermutet
comentaris