17.01.2022 |
Territoris.cat

Ricard Pastó i Núria Tilló guanyadors de la Cursa de l'Indiot de Molllerussa

Ricard Pasto guanya la Cursa de l'Indiot de Mollerussa
Ricard Pasto guanya la Cursa de l'Indiot de Mollerussa
Ricard Pastó i Núria Tilló guanyadors de la Cursa de l'Indiot de Molllerussa

Mollerussa celebra la tradicional Cursa de l'IndiotMollerussa ha reunit aquest dimarts 560 atletes, que han participat en les diferents modalitats de la tradicional Cursa de l'Indiot que se celebra en el dia de Sant Esteve. La competició que ha assolit aquest any la trenta-cinquena edició, s'ha dut a terme sobre un recorregut de 8 kilòmetres, amb una cursa sènior i la modalitat Ekiden per relleus de dos corredors, que s'estrenava en aquesta edició, a més de curses infantils sobre distàncies adaptades, tot plegat sota l'organització de l'Ajuntament de Mollerussa i dels Xafatolls.

I-podi femeníA la prova individual de 8 kilòmetres el guanyador en homes ha estat Ricard Pastó. Pastó venia de guanyar la Pujada a la Seu Vella de Lleida i avui ha repetit triomf pel davant d'Antoni Carulla (Runners Balaguer), segon, i de Roger Estradé (Xafatolls), tercer. Entre els deu primers hi hagut també noms destacats com ara Marc Castan, Francesc Jové, Alexandre Tàssies i Sancho Ayala, el que dóna una idea del nivell de la prova.

I-cursa 5Pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat Núria Tilló (Joventut Atlètica Arbeca), seguida de la vigent campiona i virtual guanyadora de la Lliga Ponent Eurosomni, Rosamari Carulla (La Guineu-Logiesport), i de la independent Ruth Guillem, tercera.

Passant a la modalitat Ekiden, la parella guanyadora ha estat l'equip Xafatolls 8, format per Marc Expósito i Diego Cardozo,, seguits del Xafatolls-Esports Truga (Josep Ramon Barranco i Ahmed Hfairi), i del Xafatolls 6 (Josep Anton Gardeñes i Pol), tercers.

La millor parella mixta ha estat la formada pels germans Cebrián García (Francisco Javier i Yolanda), seguida del Xafatolls 10 (Fran Carrillo i Eva Ribalta), i del Xafatolls 3 (Laura Rosell i José Luis Pérez), tercers. Finalment, la millor parella femenina ha estat la Xafatolls 9 (Sandra Borda i Núria Ribalta).

Ricard Pastó i Núria Tilló guanyadors de la Cursa de l'Indiot de Molllerussa
comentaris