27.09.2021 |

Riure per pensar: Ermengol presenta 'A cop d'humor (o no)' a Mollerussa

 

 

Ermengol
L'autor proposa la via de l'humor i la crítica per pensar la realitat que vivim - Ermengol
Riure per pensar: Ermengol presenta 'A cop d'humor (o no)' a Mollerussa

Mollerussa acollirà aquest dijous 13 de juny la presentació del llibre A cop d'humor (o no)  d'Armengol Tolsà Badia, humorista gràfic i caricaturista, popularment conegut com Ermengol.

L'acte es farà a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila a les 8 de la tarda, a càrrec de l'autor del llibre, Ermengol, i el director de Territoris.cat, Josep Anton Pérez.

Targetó-Ermengol-Molerussa (1)La portada del llibre, 'A cop d'humor (o no)' d'Ermengol

El llibre (Editorial Fonoll), que no és un llibre només per fer riure, sinó per fer pensar a través de l'humor, encara que la realitat no faci gràcia, recull un seguit de vinyetes amb els dibuixos d'Ermengol que, amb la seva marca d'ironia i colors vius, s'acompanyen de la veu crítica de periodistes, polítics, escriptors i activistes destacats del panorama actual. Amb un pròleg de Carles Puigdemont, el llibre compta amb els comentaris de Jordi Borràs, Anna Gabriel, Mònica Terribas, Albano Dante Fachín, Gabriel Rufián, Bea Talegón, Albert Velasco, Ramon Tremosa o Carles Porta, entre altres.

Una fusió que connecta el lector amb la realitat que vivim a través d'una perspectiva crítica i gràcies a l'humor més agut

Armengol Tolsà Badia

L'artista multidisciplinari nascut a Canals, Argentina, ha desenvolupat la seva labor en diferents camps artístics com l’humorisme gràfic, la caricatura, la il·lustració, el dibuix, l’escultura i la poesia visual, ha editat algunes monografies i ha il·lustrat aproximadament uns vint llibres. Director de la col·lecció Historia del Humor Gráfico en América Latina, Ermengol és conegut també per la gran quantitat de vinyetes publicades en publicacions diverses entre diaris, revistes i suplements al llarg de dècades.

Riure per pensar: Ermengol presenta 'A cop d'humor (o no)' a Mollerussa
comentaris