Rosa Pera fa lluir un any més la representació dels Pastorets del Palau d'Anglesola

L'escola Arnau Berenguer continua convocant a centenars de persones en la representació dels Pastorets

Els nens i nenes de l'escola Arnau Berenguer del Plau d'Anglesola 1
photo_camera Els nens i nenes de l'escola Arnau Berenguer del Plau d'Anglesola 1

Rosa Pera dirigint els Pastorets Palau d'Anglesola PúblicSeguda en una cadira i atenta a tot el que succeïa a l'escena, Rosa Pera va tornar a dirigir els Pastorets que representaven els alumnes de l'escola Arnau Berenguer, aquest dimarts. Una iniciativa que va convocar a centenars de persones al poliesportiu municipal del Palau d'Anglesola, per gaudir de la interpretació dels nens i nenes del centre educatius del municipi.

El centre educatiu i els pares dels alumnes, van tornar a confiar en el mestratge de Pera, que va ser la instigadora de la representació, en els anys que va exercir de mestra en aquesta escola. Un any més el centre escolar s'ha bolcat amb la Els nens i nenes de l'escola Arnau Berenguer del Plau d'Anglesola 2participació dels alumnes de tots els cicles, que van respondre a les exigències del nou text adaptat per Rosa Pera. Innovacions que també va afectar els decorats, vestuari, música i la il·luminació.

Palau d'Anglesola, amb la iniciativa de l'escola Arnau Berenguer, va recuperar la tradició de representar Els Pastorets, que havien dut a terme diferents grups de teatre amateur d'adults.

comentaris