27.06.2022 |
Territoris.cat

La rotonda a la carretera de Linyola per al Vial Nord de Mollerussa es construirà el 2018

El tram de la Ronda Nord que dona accès al Parc de Bombers de Mollerussa.
El tram del Vial Nord que dona accés al Parc de Bombers de Mollerussa
La rotonda a la carretera de Linyola per al Vial Nord de Mollerussa es construirà el 2018

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va confirmar divendres a la seva conferència anual al Teatre L'Amistat i adreçada als ciutadans, l'avançament previst per als dos pròxims anys respecte a la construcció de l'anomenat Vial Nord, del qual ja hi ha construït el tram que dóna sortida al Parc de Bombers fins a la carretera de Linyola.

En aquest sentit, Solsona va dir que s’ha acordat amb la Diputació per a l’any vinent la construcció de la rotonda de la carretera de Linyola per donar continuïtat al tram i arribar fins a l’avinguda de Balaguer. L’objectiu és seguir després amb el tram que falta fins a la carretera del Palau, per al qual ja s’han iniciat converses amb els propietaris dels terrenys afectats.

Les obres de la nova estació d'autobusos finalitzaran aquest l'octubre

En el transcurs de la xerrada, l'alcalde va fer menció també als treballs de construcció de la nova estació d’autobusos, al costat de la de trens, i que estan previstos que finalitzin a l’octubre. En aquest sentit, va informar que ja s’ha sol·licitat a l’Autoritat Territorial de Mobilitat de l’Àrea de Lleida la possibilitat d’habilitar una parada per a les rutes que ho permetin a la carretera de Torregrossa, on s’habilita l’estació de forma provisional per la Fira de Sant Josep. També va dir que s’està estudiant una altra parada en una altra zona de la ciutat per a altres rutes. Seguint amb aquesta temàtica, també va explicar que durant l’octubre està previst presentar els resultats de l’estudi de mobilitat que s’ha encarregat per gestionar els canvis que pugui suposar el fet de convertir en zona de vianants el centre de la ciutat.

La rotonda a la carretera de Linyola per al Vial Nord de Mollerussa es construirà el 2018
comentaris