24.09.2021 |
Territoris.cat

S’ensorra una casa de dues plantes al Palau d'Anglesola

Imatge de l'habitatge ensorrat al Palau d'Anglesola
Imatge de l'habitatge ensorrat al Palau d'Anglesola
S’ensorra una casa de dues plantes al Palau d'Anglesola

Una casa de dues plantes s'ha ensorrat parcialment aquest diumenge al carrer el Roser, 15 del Palau d'Anglesola. Segons han informat els Bombers, en el moment d'ensorrar-se hi havia dues persones que es trobaven a la part que no ha col·lapsat.

Imatge de l'habitatge ensorrat al Palau d'AnglesolaEls Bombers han pogut accedir-hi per una finestra, amb l'ajut d'una escala mecànica, a la part en la qual han quedat atrapades les dues persones i les han evacuat sanes i estàlvies.

Imatge de l'habitatge ensorrat al Palau d'AnglesolaSegons ha explicat l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells, els veïns va detectar una esquerda de dimensions considerables en el mur de tàpia de l'habitatge el divendres, i els equips tècnics del consistori van recomanar que un paleta en fes una diagnosi. El matí del diumenge el tècnic recomanava d'abandonar la part de l'habitatge en la que s'havia localitzat l'esquerda, i al cap de poques hores s'enfonsava.

En el moment de l’ensorrament a l’interior de l’habitatge s’hi trobava un matrimoni, però va restar a la part de la casa que no va veure’s afectada, en concret a la cuina. Tal i com va explicar l’alcalde del Palau d’Anglesola, la Remei i el Joan, per sort, en van sortir il·lesos. 

Els habitants de l’immoble s’allotjaran ara a casa de familiars al mateix poble. L’edifici afectat haurà de ser der enderrocat totalment.

S’ensorra una casa de dues plantes al Palau d'Anglesola
comentaris