ARTICLE PATROCINAT

L’Escola Politècnica Superior de la UdL va reunir més de 300 estudiants de 20 centre educatius de Lleida i Barcelona

El col·legi Vedruna va optenir el Premi Ingenieria Soy que atorga la UdL, mentre que la Salle es va endur el Premi Paeria, tots dos competiran en la final estatal de la FLL que se celebrarà el 2 d’abril al Palau de Congressos de Torremolinos
Representació del col·legi Vedruna de Mollerussa ©Paeria
photo_camera Representació del col·legi Vedruna de Mollerussa ©Paeria
Els equips del Col·legi Vedruna de Mollerussa i l’Epic Lego Bulls de La Salle, també de la capital del Pla d’Urgell, van ser els guanyadors de l’onzena edició del torneig classificatori de la First Lego League Lleida que es va celebrar el passat dissabte a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL), guanyant-se el passaport per la fase estatal. El col·legi Vedruna va optenir el Premi Ingenieria Soy que atorga la UdL, mentre que la Salle es va endur el Premi Paeria. Tots dos competiran en la gran final estatal de la FLL que se celebrarà el 2 d’abril al Palau de Congressos de Torremolinos.
L'equip de la Salle Mollerussa ©Paeria
L'equip de la Salle Mollerussa ©Paeria

El passat dissabte va tenir lloc el lliurament de premis de l'onzena edició de la First Lego League a Lleida  l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. Un acte en el qual al marge dels guanyadors es van atorgar altres guardons entre els 39 equips participants en representació d'una vintena de centres educatius. En total representava més de 300 alumnes de col·legis i instituts de les comarques de Lleida i Barcelona.

La resta de premis atorgats

- Premi Diputació de Lleida als Valors FIRST LEGO League: RoboTech- Col·legi El Carme (Lleida)

- Premi PlusFrésc als Valors FIRST LEGO League: Enginyers Minimalistes- FEDAC Guissona (Guissona)

- Premi Semic al Projecte d'Innovació: B2LK- Institut Ermegol IV (Bellcaire d'Urgell)

- Premi IFR al Disseny del Robot: ADS Pack- Institut Els Planells (Artesa de Segre)

- Premi GFT al Comportament del Robot: Santa Anna Team- Col·legi Santa Anna (Lleida)

- Premi Consell Social UdL a les Joves Promeses: Time Breakers- Vedruna Balaguer (Balaguer)

- Premi EPS a l'Excel·lència en Enginyeria: EpsilonVIARO- Viaro Global School (Sant Cugat del Vallès)

- Premi Lleida.net a la / l'Entrenador: TerresBot- Institut Terres de Ponent (Mollerussa)

La First Lego League a Lleida

El guardó de la First Lego League
El guardó de la First Lego League

La First Lego League és una competició de caràcter lúdic i acadèmic que va iniciar-se l’any 1988 als Estats Units. Des d’aleshores, el programa ha crescut ràpidament fins a convertir-se en un projecte internacional de gran èxit. A Lleida, aquesta iniciativa fa onze anys que forma part del pla estratègic de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, destinat a la creació de noves vocacions d’enginyeria entre els nens i nenes de primària i secundària. Enguany la temàtica del concurs s’ha girat al voltant dels reptes de l'exploració de l'espai.  

  

comentaris