04.08.2021 |
Territoris.cat

La Salle de Mollerussa fomenta el 'networking' entre alumnes i empreses

Primera Jornada de Networking a La Salle Mollerussa 1
Imatge de la Primera Jornada de 'networking' a La Salle Mollerussa
La Salle de Mollerussa fomenta el 'networking' entre alumnes i empreses

La Salle Mollerussa va celebrar el passat 23 de novembre la Primera Jornada de Networking amb l’assistència de més de trenta empreses de la província. La trobada va servir per conèixer quines són les inquietuds de les empreses en matèria de formació i poder establir vincles més productius entre el centre de formació professional i el teixit empresarial.

Empreses participants de tots els sectors van poder conèixer de primera mà les instal·lacions del centre i establir llaços amb el professorat tècnic

El centre oferirà continguts més específics atenent a les peticions del món empresarial, de manera que pugui perfilar millor el currículum formatiu dels seus alumnes i afavorir així la seva inserció laboral, un cop finalitzats els estudis. D’altra banda, les empreses es comprometen a oferir i cedir infraestructures i materials d’última tecnologia pels alumnes. Les sinergies d’aquest networking també van servir perquè en pròximes trobades, el professorat tècnic de la secció de la Formació Professional de La Salle Mollerussa pugui accedir als cursos de formació que les empreses participants ofereixen als seus treballadors.

La formació professional a la Salle

Actualment, La Salle Mollerussa ofereix estudis de formació professional en els àmbits d’electrònica i electricitat, de robòtica, d’administració, de comerç i màrqueting, d’imatge i so, de mecànica i de sanitat. El centre compta amb una borsa activa amb més de 90 ofertes laborals.

La Salle de Mollerussa fomenta el 'networking' entre alumnes i empreses
comentaris