Saó de Ponent inaugura el cicle d'activitats del curs 2016-2017

El dissabte 8 d’octubre a les 9 del vespre a l’escenari del Teatre l’Amistat tindrà lloc la presentació de les activitats de Saó de Ponent del curs 2016 – 2017.

PROGRAMA SAO DE POENENT interiorDurant la presentació el Director de Teatre de Butxaca, Jaume Jovells i l’escriptor i periodista, Francesc Canosa, xerraran sobre la importància d’escriure sobre el territori a través de l’obra de l’autor “Fumar-se el franquisme”. L’acte finalitzarà amb un tast de productes de proximitat, amb productes de Mos de Tros i del celler Vinya els Vilars.

Inici de les sessions del Club de Lectura Teatral

El Club de Lectura Teatral de Saó de Ponent va donar el seu tret de sortida el passat 13 de setembre, on reuneix cada dimarts a la Sala 5 de l’Amistat a 14 assistents. Aquest any el Club de Lectura Teatral està dintre del programa del TNC (Teatre Nacional de Catalunya) “Llegir Teatre”.

 Saó de Ponent. Escriure/Descriure el territori.

Saó de Ponent és un projecte que pretén aglutinar esforços de particulars, administracions i professionals per tal de promocionar la producció cultural lligada a Mollerussa i per extensió al territori de Ponent.

comentaris