27.01.2022 |

Un segle de Pastorets a Vilanova de Bellpuig

Aquest any el nombre de participants ha estat més reduït per raons sanitàries i només una trentena d’actors i actrius han representat una adaptació de l’obra de Josep M. Folch i Torres
Pastorets Vilanova de Bellpuig ©AlbertFont
Pastorets Vilanova de Bellpuig ©AlbertFont
Un segle de Pastorets a Vilanova de Bellpuig

Vilanova de Bellpuig ha afrontat totes les mesures sanitàries i preventives per poder representar un cop més els tradicionals Pastores de Josep M. Folch i Torres. El municipi del Pla d'Urgell representa l'obra des de fa més d'un segle, va començar a la sala del Cafè Rana, després al Casal Parroquial, altra vegada al ja Cinema Rana i actualment l'escenari s'ha traslladat al poliesportiu municipal.

Pastorets Vilanova de Bellpuig ©MarcRoviraEnguany la representació va tenir lloc el dissabte 8 de gener, impulsada per l’Agrupació Sardanista, i la Guineu Jove amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, sota la direcció de Pilar Torrades. Una edició que va estar a punt de no poder representar-se a causa de les normatives COVID.

Pastorets Vilanova de Bellpuig ©MarcRoviraAquest any el nombre de participants ha estat més reduït per raons sanitàries i només una trentena d’actors i actrius han representat una adaptació de l’obra de Josep M. Folch i Torres. A l’edició passada de l’any 2020 hi van actuar una cinquantena de persones.

Un segle de Pastorets a Vilanova de Bellpuig
comentaris