El Palau d'Anglesola recull 1.000 quilos de roba i 300 joguines en una campanya solidària

És el segon any que la Penya Barcelonista organitza aquesta recollida solidària, la qual l'any passat va tenir també molt d'èxit

Material recollit en la campanya solidària al Palau d'Anglesola 1
photo_camera Material recollit en la campanya solidària al Palau d'Anglesola

La Penya Barcelonista del Palau d’Anglesola, juntament amb el suport de l’AMPA de l'escola Arnau Berenguer i l'Ajuntament han engegat la campanya Una joguina un somriure, una recollida de joguines i roba en bon estat, que puguin ser aprofitades, per donar a la solidaritat. 
Els organitzadors, amb aquesta campanya, pretenen fer arribar joguines i roba a tots aquells nens més necessitats, i ajudar a les famílies amb pocs recursos a tenir un nadal més digne. 

Campanya Joguines Palau 1A menys d’una setmana de l’inici de la campanya ja s’han recollit més de 300 joguines i 1000 quilos de roba. El dia 11 de desembre, entre tots aquells que hagin entregat quelcom a la campanya es sortejarà una samarreta i una pilota del Futbol Club Barcelona. 

Ja és el segon any que la penya organitza aquesta recollida solidària, la qual l’any passat va tenir també molt d’èxit. Les donacions de roba i joguines es poden fer directament al seu local social. 

comentaris