21.01.2022 |
Territoris.cat

El conseller Rull parla a Sidamon del procés de demolició de l'Estat de Dret a Espanya

Sidamon xerrada Joan Trull - Portada - copia
El conseller Joan Rull a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Sidamon aquest dissabte
El conseller Rull parla a Sidamon del procés de demolició de l'Estat de Dret a Espanya

Sidamon Taller Torrades de Santa TeresaAquesta setmana passada ha estat especialment activa pels veïns de Sidamon. Degut a les diverses activitats que van organitzar l'Ajuntament i l'Associació Cultural, entre les quals trobem tant tallers culinaris i calçotades com la visita del conseller Josep Rull, els habitants del municipi no van tenir temps d'avorir-se.

Dijous de torrades de Santa Teresa

En el marc de les activitats que organitza l'Ajuntament mitjançant la Dinamitzadora Sociocultural, el passat dijous per la tarda es va fer un taller gastronòmic on les persones que hi van participar van aprendre a fer les torrades de Santa Teresa. Entre totes van aportar els ingredients necessaris i, tot seguit, les van elaborar. Una vegada fetes, com no podia ser d'altra manera, se les van menjar en un berenar conjunt.

Rull relata la seva etapa de presó preventiva

El dissabte per la tarda, la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Sidamon es va omplir de gom a gom per escoltar el conseller Josep Rull, que va parlar sobre la situació politica actual a Catalunya.

Rull va carregar contra l'Estat i va relatar l'etapa en què va patir presó preventiva

Va posar èmfasi en el procés de demolició de l'Estat de Dret a Espanya i va manifestar la seva ferma convicció que, en un Estat democràctic que desenvolupa la seva acció al segle XXI, tot s'ha de poder defensar democràticament, pacífica i cívica. Va ser especialment colpidor el relat de l'etapa en què va patir presó preventiva.

10a edició de la Calçotada de Sidamon

Sidamon Calçotada - Interior - copia

Diumenge es va celebrar una nova edició de la Calçotada, festa que organtiza l’Associació Cultural i que enguany va arribar a la 10ª edició.

Els membres de la junta d'aquesta associació es van reunir al matí per encendre el foc i coure els calçots i a la vegada van preparar la llonganissa, la botifarra i les mongetes, que després van repartir durant el dinar com a segon plat, a continuació dels calçots. El menú es va completar amb un pastís de mil fulls amb nata com a postre, cafè i licors.

La Calçotada és una activitat que es va consolidant en el calendari anual de festes del municipi. Enguany es van coure uns 1.800 calçots, que es van repartir entre les prop de 120 persones que es van reunir al local per dinar.

El conseller Rull parla a Sidamon del procés de demolició de l'Estat de Dret a Espanya
comentaris