Sidamon celebra el primer Mercat Artesanal del Pagès

L'Ajuntament i la Comissió de Festes de Sidamon van organitzar un esmorzar popular en benefici de la Marató de TV3 

El Mercat Artesanal del Pagés Sidamon a la plaça Major
photo_camera El Mercat Artesanal del Pagés Sidamon a la plaça Major

En el marc de la Festa Major d'hivern en honor de Sant Blai, l'Ajuntament de Sidamon va organitzar la primera edició del Mercat Artesanal del Pagès, una iniciativa que tenia com a objectiu donar a conèixer els productors i artesans locals.

El Mercat Artesanal del Pagés Sidamon en la primera edicióEl mercat amb una vintena de parades, es va instal·lar en la plaça Major, amb una oferta de productes gastronòmics, complements de decoració i artesania, així com antiguitats. Una mostra que el consistori té la voluntat de donar continuïtat, com a complements dels actes de la seva Festa Major petita.

El programa es va completar amb tallers per la quitxalla, que van poder passar una bona estona, donant color a dibuixos i peses de ceràmica. En la mateixa plaça també es van instal·lar un seguit d'atraccions per als més petits.

A primera hora del matí, l'Ajuntament i la Comissió de Festes van organitzar un esmorzar popular, la recaptació del mateix, es destinarà a la Fundació Marató de TV3, que en la darrera edició es va dedicar a la diabetis i l'obesitat.

comentaris