Sidamon clou l'esplai del juliol i el curs de natació amb una vuitantena d'inscrits

Una trentena de persones assisteixen a la xerrada sobre la utilització de l'aparell que s'ha instal·lat a l'entrada del consistori. 

Una trentena de persones es van interessar per l'ús de l'aparell
photo_camera Una trentena de persones es van interessar per l'ús de l'aparell

Més de 40 nens i nenes han participat aquest mes de juliol a l'esplai organitzat per l’ Ajuntament de Sidamon, activitat que es porta a terme des del passat mes de juny i que s'allargarà fins al proper 10 de setembre. 

Divendres dia 31, amb motiu de la cloenda, es va portar a terme una festa on  els petits van estar acompanyats dels seus familiars i monitors. 

El consistori ha organitzat també un curs de natació d'una durada de tres setmanes amb la inscripció de 35 nens i nenes de la localitat entre els quals es van repartir medalles i diplomes. 

Està previst, de cara l'any que ve, la instal·lació d'un altre desfibril·lador a les piscines municipals. 

D'altra banda, l'Ajuntament ha adquirit recentment un desfibril·lador, el qual ha instal·lat a l'entrada de l'edifici. Dimecres passat es va portar a terme una xerrada informativa sobre la seva utilització a la qual van assistir una trentena de persones. Està previst, de cara l'any que ve, la instal·lació d'un altre aparell a les piscines municipals. 

comentaris