“Som els que som” i Dones “Flor de Lis” representaran Mar i Cel per la Marató de TV3 a Bell-lloc

Les entrades seran limitades, i es podràn adquirir a la Cultural el dimecres 14 i el divendres i el divendres 16 de les 5 a les 6 de la tarda, el preu de la localitat és de 10 euros pels adults i 5 euros pels menors de 12 anys
Primeres representacions de Mar i Cel del grup 'Som els que som' de Bell-lloc ©Somelsquesom 1
photo_camera Primeres representacions de Mar i Cel del grup 'Som els que som' de Bell-lloc ©Somelsquesom 1

Les associacions ‘Som els que som’ i ‘Flor de Lis’ de Bell-lloc han preparat conjuntament la representació de l’obra Mar i Cel d’Àngel Guimerà, amb l’objectiu de fer una aportació als actes en benefici de la Marató de TV3. Amb aquest espectacle el grup de teatre local vol commemorar l’estrena que van fer d’aquesta tragèdia romàntica fa deu anys, aquest cop amb el suport del col·lectiu de dones.

Primeres representacions de Mar i Cel del grup 'Som els que som' de Bell-lloc ©Somesquesom
Primeres representacions de Mar i Cel del grup 'Som els que som' de Bell-lloc ©Somesquesom

La representació tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a 2/4 de 9 del vespre i el diumenge 18 a les 6 de la tarda a la Sala Cultural. Les entrades seran limitades, i es podran adquirir a la Cultural el dimecres 14 i el divendres i el divendres 16 de les 5 a les 6 de la tarda. El preu de la localitat és de 10 euros pels adults i 5 euros pels menors de 12 anys, també es podrà col·laborar en la 'Fila 0'.

Abans de cada representació es podran adquirir tiquets per una rifa, que és dura a terme en finalitzar l'espectacle. Tota la recaptació es destinarà a la Marató de TV3 que enguany es dedica a la recerca per la Salut cardiovascular.

comentaris