27.05.2022 |
Territoris.cat

La supressió de l'aparcament en la plaça Manuel Bertrand serà inevitable amb la reforma urbanística de Mollerussa

La votació de la Consulta es podrà dur a terme del 20 al 26 de febrer de 10 a 15 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a diumenge presencialment al mateix Ajuntament, o bé, en línia a través d'una plataforma de participació

Marc Solsona introdueix als redactors dels projectes 1
Marc Solsona introdueix als redactors dels projectes
La supressió de l'aparcament en la plaça Manuel Bertrand serà inevitable amb la reforma urbanística de Mollerussa

La supressió de l'aparcament en la plaça Manuel Bertrand i la mobilitat dels vianants són dues de les característiques comunes dels tres projectes que opten a l'adjudicació de la reforma del centre urbà de Mollerussa. Els equips redactors de les propostes van participar aquest divendres en una xerrada en la qual van detallar als mollerussencs les característiques dels seus projectes.

L'acte de divendres va desvelar detalls i resoldre dubtes, sobre aquesta transformació del centre que inclou, a més de les places Major, de l'Ajuntament i Manuel Bertran; l'avinguda Catalunya, el carrer Onze de Setembre, de Santa Cristina, de la Ciutat de Lleida, de l'Estrella, de Ponent i de l'Acadèmia. Les dades hauran de servir perquè els veïns puguin votar per un dels projectes finalistes, en la Consulta Popular que és dura a terme del 20 al 26 de febrer.

La proposta guanyadora de la consulta servirà a l'Ajuntament per orientar la reforma de 10 carrers i places del nucli central de la ciutat, una reforma que ha previst dur a terme abans del 30 de juny del 2018 amb un pressupost de 3 milions d'euros, dels quals la meitat estan subvencionats per la Generalitat a través del Pla de Barris.

Els tres projectes finalistes són Mollerussa +que mai, de l'agrupació de licitadors de Mollerussa representada per Cristina Clotet i composada amb Esther GatnauConnecta´t, representada pel gabinet barceloní encapçalat per Estanislau Roca i composat amb Joan Florit, Aitor Estévez i Yolanda Olmo; i Tapiz, del valencià Antonio López.

La votació de la Consulta es podrà dur a terme del 20 al 26 de febrer de 10 a 15 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a diumenge presencialment al mateix Ajuntament, o bé, en línia a través d'una plataforma de participació i des de qualsevol dispositiu electrònic, prèvia inscripció a un registre per tal d'obtenir un codi per exercir el vot.

La supressió de l'aparcament en la plaça Manuel Bertrand serà inevitable amb la reforma urbanística de Mollerussa
comentaris