07.05.2021 |

Tallers A. Miquel de Sidamon mostra la companyia al subdelegat del Govern, José Crespín

José Crespín va valorar positivament l'empenta de tot l'equip professional d'aquesta empresa ja que dona, en el cas de Lleida, un servei important i necessari a un sector tan rellevant com l'agroalimentari, l'industrial així com la logística i el transport
Antoni Miquel i José Crespín en les instal·lacions de la companyia a Sidamon @DGovern
Antoni Miquel i José Crespín en les instal·lacions de la companyia a Sidamon @DGovern
Tallers A. Miquel de Sidamon mostra la companyia al subdelegat del Govern, José Crespín

Tallers A. Miquel de Sidamon va rebre aquests divendres la visita del subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, es tracta del concessionari de la multinacional alemanya Linde Material Handing a Lleida, Tarragona i Andorra. La companyia que va néixer al Pla d'Urgell, compta a una trajectòria que ronda el mig segle, referent en la comercialització, manteniment i reparació de carretons elevadors.

Acompanyat pel gerent de la companyia, Antoni Miquel, i pel director de la delegació de Lleida, Oriol Miquel, el subdelegat va recórrer els diferents espais de l'empresa i va poder conèixer alguns dels serveis que presta l'empresa lleidatana com ara la formació específica en l'ús dels carretons, el lloguer de material o el servei de manteniment de la diferent gamma de productes que comercialitza.

José Crespín va valorar positivament l'empenta de tot l'equip professional d'aquesta empresa ja que dona, en el cas de Lleida, un servei important i necessari a un sector tan rellevant com l'agroalimentari, l'industrial així com la logística i el transport.

En el seu recorregut per les instal·lacions, Crespín va destacar,

el compromís de la companyia amb la formació professional i l'impuls decidit en la inserció laboral d'estudiants. L'aposta d'Antoni Miquel -ha explicat- és clau pel futur de l'ocupació, la competitivitat empresarial, el progrés i la millora professional 

Imatge de les instal·lacions de Tallers A. Miquel a Sidamon.El subdelegat també ha assenyalat que la innovació constant de l'empresa és un dels seus grans actius juntament amb la formació i la inserció laboral d'estudiants.

El centre logístic de Sidamon també compta amb una important divisió R+D, en la que hi col·laboren centres educatius i de la mateixa marca Linde. Tallers A. Miquel desplega projectes de millores en seguretat i funcionalitat dels carretons elevadors, que adapta als models estàndard. Per altra banda també participa en programes de formació Dual amb el departament d'Educació, formant a estudiants de branques relacionades amb la neumàtica, hidràulica i vehicles de tracció elèctrica. La companyia té vigents un total de 7 convenis amb diversos centres de formació professional tant de la província de Lleida com de Tarragona amb els que col·labora en la cessió d'equips i professionals per donar-hi suport pràctic.

La companyia compta amb més de 100 treballadors i un parc de més de 500 vehicles en règim de lloguer.

Tallers A. Miquel de Sidamon mostra la companyia al subdelegat del Govern, José Crespín
comentaris