06.12.2022 |
Territoris.cat

Torneig de Pàdel Solidari del CT Mollerussa per recaptar fons per Vi per Vida

Dissabte dia 9, la iniciativa Tast Vi per Vida arriba a la seva sisena edició i espera aplegar 300 assistents al Pavelló Firal

El Pavelló Pla d'Urgell preparar acull el primer tast solidari Vi per Vida.
El Pavelló Pla d'Urgell acollirà dissabte un nou tast solidari
Torneig de Pàdel Solidari del CT Mollerussa per recaptar fons per Vi per Vida

El Tast Vi per Vida, que aquest dissabte dia 9 celebrarà al Pavelló Pla d’Urgell (Pavelló Firal) la seva sisena edició, compta des d’enguany amb un aliat ben especial, el I Torneig de Pàdel Solidari que el Club Tennis Mollerussa ha organitzat per tal de recollir fons per a aquest projecte, i que s’ha presentat aquest dimarts a l’Ajuntament.Torneig Padel-Vi-1 texrte

A la presentació del torneig hi han intervingut l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona; el sommelier Xavier Ayala, impulsor de Vi per Vida, i el president del CT Mollerussa, Pere Gatnau. Solsona ha destacat el fet que en el projecte Vi per Vida “hi ha molta gent implicada”, i que la millor prova és aquest torneig solidari que fa palesa “l’ànima solidària de Mollerussa, que es manifesta a través del tast i també de l’esport”. Ayala, per la seva part, ha agraït “la iniciativa del CT Mollerussa i la resposta dels jugadors i dels patrocinadors”.

La iniciativa, que finalitza diumenge, ha comptat amb 140 jugadors i preveu recollir prop de 3.000 euros

Quan al torneig, Pere Gatnau ha explicat que va començar el passat 29 de març i que acabarà aquest diumenge, en què es disputarà la final a les 10 del matí a les pistes del club sempre i quan la pluja no retardi el programa previst. El president del CT Mollerussa ha destacat que han comptat amb la participació de 140 jugadors inscrits i amb un gran suport per part dels patrocinadors, fet que els ha permès obtenir entre 2.500 i 3.000 euros que donaran íntegrament al projecte Vi per Vida, una xifra que totes les parts han valorat molt positivament.

El 6è Tast Vi per Vida té com a objectiu recaptar fons per la investigació de la metàstasi del càncer. Hi assistiran unes 300 persones –tots els jugadors inscrits en el torneig de pàdel han rebut una invitació- i la totalitat del que es recapti es destinarà a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) de Barcelona, una entitat que, tal com ha recordat Xavier Ayala, està aconseguint notables progressos en la investigació sobre el mecanisme de la metàstasi del càncer. Durant el tast, se serviran cinc vins, es lliurarà el xec amb la recaptació a l’IRB Barcelona i tots els assistents rebran com a obsequi un obridor Pulltex. A més, el divendres es farà un Sopar ‘Vi per Vida’ a la Boscana.

Torneig de Pàdel Solidari del CT Mollerussa per recaptar fons per Vi per Vida
comentaris