23.04.2021 |
Territoris.cat

Tot a punt per a la nova estrena de la companyia Tour-Mix Teatre de Torregrossa

La companyia va néixer amb la voluntat de gaudir del plaer de fer teatre, tenint com a finalitat posar-se davant del públic, per poder divertir-se tots plegats

Una de les seqüències del Musical Nou de trinca
Una de les seqüències del Musical Nou de trinca
Tot a punt per a la nova estrena de la companyia Tour-Mix Teatre de Torregrossa

La companyia Tour-Mix Teatre de Torregrossa, ultima els preparatius per l'estrena del nou espectacle musical que porta per títol Nou de trinca. Un joc de paraules que com es pot intuir, fa referència al popular grup musical català, del que els membres de la companyia han adaptat per transformar-les en una nova proposta de teatre musical.

Nou de trinca (2)L'estrena està prevista en el marc de la diada de Sant Jordi el pròxim 23 d'abril en la Sala Recreativa municipal, amb la participació de tretze actors vuit ballarins, i un nodrit grup de tècnics i col·laboradors, que han preparat l'espectacle durant dotze mesos. El resultat és un nou muntatge escènic que té com a objectiu fer gaudir a petits i grans i despertar somriures, al ritme de les cançons del grup més representatiu de la cançó catalana.

Tour-Mix Teatre va néixer l'any 1998 i des de les hores sempre ha anat creixent tant en nombre d'integrants com en experiència i implicació en els projectes que ha dut a terme. El seu principal objectiu sempre ha estat gaudir del plaer de fer teatre, tenint com a finalitat posar-se davant del públic, per poder divertir-se tots plegats i així ho han demostrat des de la seva primera obra, el vodevil El trampós entrampat fins a la darrera Mama Mia quin musical!

Tour-Mix teatreAmb Mama, van aconseguir incorporar al grup, una quinzena de joves torregrossins que, com a cos de ball del musical, van realitzar totes les coreografies i sens dubte van contribuir en gran manera a l'èxit assolit en les més de vint poblacions de les comarques lleidatanes que van poder gaudir de l'obra.

La passió pels musicals i la satisfacció de poder contar novament amb la col·laboració dels joves és el que els ha decidit a tirar endavant el seu nou projecte.

FITXA TÈCNICA
-------------------------------------------------------------------------------------------
Gènere - Musical
Públic recomanat - Tots els públics
Durada - 130 minuts, amb un entreacte de 10 minuts
Idioma -Guió català. Cançons originals en català.
Direcció – Toni Sió
Ajudant de Direcció – Rosa Barrufet
Escenografia – Tour-Mix Teatre
Il.il·luminació - Toni Sió
Vestuari - Rosa Mª Garcia
So i microfonia - Toni Sió
Imatge - Thais Carbonell
Música - Jacint Bordalba
Canons de llum – Miquel Simón, Baptista Solsona
Coreografia – Judith Capdevila
Maquillatge – Rosa Faura, Carme Piró
Comunicació - Carme Macià
Repartiment – Ramon Solsona, Mercè Vives, Agustí Capdevila, Carme Macià, Montse Capell, Nerea Brufau, Jaume Minguet, Roser Teixidó, Verònica Segarra, Imma Capell, Rosa Mª Garcia, Salvador Capell, Ramon Capdevila.
Cos de Ball: Anna Solsona, Ester Solsona, Helena Vallés, Pol Simón, Maria Simón, Ramon Solsona, Antoni Amenós, Joana Simón.

Sinopsi
Se'ns ha mort el pagès. S'ha mort el Paco i ens ha deixat en herència, als amics de joventut, un dècim de loteria premiat amb sis mil euros. Aquesta serà una bona excusa perquè la colla de la Raval , ens retrobem, després de molts anys, per decidir què farem amb els cales.

Tot a punt per a la nova estrena de la companyia Tour-Mix Teatre de Torregrossa
comentaris