01.04.2020 |
Territoris.cat

La tradició de Tots Sants omple el cementiri de Mollerussa

L'Ajuntament ha dut a terme obres de millora en les instal·lacions per un valor de 14.000 euros, i va haver d'habilitar una parcel·la per l'aparcament de vehicles.

Centenars de persones van visitar als seus difunts.
Centenars de persones van visitar als seus difunts.
La tradició de Tots Sants omple el cementiri de Mollerussa

Els veïns de Mollerussa van respondre a la tradició de visitar el cementiri en la diada de Tots Sants, una jornada en la qual l'equipament va rebre la visita de centenars de persones, que van retre homenatge als seus difunts portant flors i arranjant els ninxos. Per la diada l'Ajuntament ha dut a terme diverses actuacions d'arranjament de la pintura i les parets de la part més antiga de l'equipament, també s’ha actuat en jardineria, plantant més de 300 crisantems i una setantena d’arbustos. L'actuació ha representat una inversió per un valor de 14.000 euros.

A Mollerussa hi ha actualment ocupats uns 3.600 nínxols i 200 cossos estan enterrats a terra a més hi ha d’una dotzena de panteons familiars, per respondre a l'afluència de públic, es va habilitar una parcel·la per estacionament de vehicles, en els terrenys propietat de l'Ajuntament.

Comentarios