23.05.2022 |
Territoris.cat

El trail-running serà la disciplina atlètica de la propera activitat del Grup Excursionista Serralada

Les finalitats de l'activitat són donar a conèixer una nova forma de córrer, en un camp d'entrenament, encara desconegut, com és el parc de la Serra i la col·laboració solidària per al Banc dels Aliments.

image1
El trail-running serà la disciplina atlètica de la propera activitat del Grup Excursionista Serralada
El Grup Excursionista Serralada ha programat un entrenament de trail-running per dissabte 9 de maig, a Mollerussa. L'activitat es durà a terme a partir de les 9,30 h al parc de la Serra.

El trail-running és la disciplina atlètica que se separa de l'asfalt i les zones planes per endinsar-se pels camins i zones costerudes.
Les finalitats de l'entrenament són 3: donar a conèixer una manera diferent de córrer que comença a ser més popular, però encara és poc practicada; donar a conèixer un camp d'entrenament que molts corredors de Mollerussa tenen oblidat i, en últim lloc, fer un recapte d'aliments pel Banc dels Aliments. La inscripció és gratuïta, i només es demana la col·laboració dels inscrits amb l'aportació d'un quilo de menjar per al Banc dels Aliments.

L'activitat està adreçada a tots els corredors més amateurs que hagin començat a córrer per asfalt i vulguin iniciar-se a les curses de muntanya. En ser una breu introducció al món del trail-running, es parlarà sobre les seves peculiaritats i diferents tècniques i, sobretot, es sortirà a córrer per la serra de Mollerussa, Fondarella, Sidamon i Torregrossa.
La proposta pretén descobrir una nova manera de córrer i un nou camp d'entrenament per a fer més entretingudes les sortides.
Pel que fa al recorregut, s'organitzaran un de 8 kilòmetres i un altre de 10,2. La durada dependrà de les sensacions que es vagin tenint in situ, en els dos grups. En acabar, es proposa fer els estiraments pertinents, amb una sessió de ioga específica pel post-entrenament i s'haurà preparat un avituallament. 
Els interessats es poden inscriure a:http://goo.gl/forms/aek9FYbiya

El trail-running serà la disciplina atlètica de la propera activitat del Grup Excursionista Serralada
comentaris