06.10.2022 |
Territoris.cat

Veïns de la Travessera Domènec Cardenal de Mollerussa reclamen la urbanització

Imatge actual de la Travessera Domènec Cardenal a Mollerussa In
Imatge actual de la Travessera Domènec Cardenal a Mollerussa
Veïns de la Travessera Domènec Cardenal de Mollerussa reclamen la urbanització

La comunitat de veïns de la Travessera Domènec Cardenal de Mollerussa va fer públic l'estat deplorable del carrer, a través de les xarxes socials, després de reiterats denuncies a l'Ajuntament. Els mollerussencs reclamen al consistori que pavimenti el carrer, ja que és l'únic del municipi que es troba en aquesta situació. Per altra banda també es queixen per la falta de clavegueram, que provoca contínues inundacions en els baixos cada cop que es produeixen pluges importants, i la demanda es completa amb una deficiència de l'enllumenat públic.

Imatge actual de la Travessera Domènec Cardenal a Mollerussa 2Les denuncies, es completen amb la important circulació de vehicles a causa dels dos pàrquings que es troben en el carrer, una circumstància que provoca una gran quantitat de pols i soroll per culpa del transit diari.

Per la seva banda des de l'àrea d'urbanisme de l'Ajuntament, han reconegut les deficiències que existeixen en el carrer, però afirmen que ja es va comunicar als portaveus de la comunitat de veïns, que estava previst incloure aquest carrer en el projecte del Pla de Barris, que afecta directament al carrer Acadèmia paral·lel a aquest. Una actuació que ja disposa de projecte, i que es podria dur a terme en el termini d'un any. La previsió és poder resoldre la problemàtica de les aigües residuals i la pavimentació en el termini més curt possible.

Des de l'àrea d'urbanisme, de l'Ajuntament, s'afegeix que s'han mantingut converses amb els propietaris de les finques que tanquen el carrer, per tal de poder realitzar les obres, així com amb la Comunitat General de Regants per tal de poder canalitzar les aigües pluvials a la tercera Séquia.

Veïns de la Travessera Domènec Cardenal de Mollerussa reclamen la urbanització
comentaris