07.12.2022 |
Territoris.cat

A la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper d'enguany

La gala arriba a la seva 51a edició i se celebrarà el dia 17 de desembre al Teatre L'Amistat

Vestits de Paper entrades interior
Els vestits guanyadors del Concurs Nacional de Vestits de paper de Mollerussa 2015
A la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper d'enguany

L’Ajuntament de Mollerussa ha posat a la venda aquest dimarts les entrades per assistir a la gala de la 51a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper que tindrà lloc el pròxim 17 de desembre a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. Segons fonts municipals, també es podran adquirir les localitats per assistir a la desfilada prèvia de dissabte a la tarda que es fa per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs.

El preu de l’entrada per assistir a la gala de la nit, que es manté sense canvis des de fa 6 anys, són 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis, mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 5 de la tarda el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea. Un any més s’ha promocionat el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals es fa un descompte especial en l’entrada per a grups, que es fixa en 20 euros.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar la possibilitat a un major nombre de persones per tal que puguin veure les peces que es presenten a concurs. Les entrades estaran a la venda al Museu de Vestits de Paper de dimarts a divendres de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. 

A la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper d'enguany
comentaris