25.01.2021 |
Territoris.cat

Lo Vermutet arranca segona temporada amb una proposta de 2.000 tapes

La festa gastronòmica i de lleure comptarà amb l'acompanyament dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, Escola de Dansa, l'espectacle infantil a càrrec de Mim&Mum i el concert de versions de la banda Sweet Home.

Lo Vermutet 2014 a la plaça Major de Mollerussa.
Lo Vermutet 2014 a la plaça Major de Mollerussa.
Lo Vermutet arranca segona temporada amb una proposta de 2.000 tapes

Aquest diumenge arranca la segona temporada de Lo Vermutet a Mollerussa, la iniciativa que impulsen els establiments, Taping, Patet, El Cafetó, Rostisseria Salvia, Floristeria Sanmartí, La Baguetina, Punt 14 i Can Turu. Una primera convocatòria que tindrà com escenari la plaça Manuel Bertran, i per la que s'han preparat 2.000 racions, 150 litres de vermut i 300 de cervesa, segons han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de tres dels organitzadors, Carme Pérez, David Pérez, i Joan Salvia.

Presentació de Lo Vermutet segona temporada.La festa del vermut, que està previst que comenci a les 11 del matí i s’allargui fins les 3 de la tarda, tindrà també com a acompanyament la música i la dansa gràcies a les actuacions previstes dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i de l'Escola de Dansa de Mollerussa. Així mateix, també està previst un espectacle infantil a càrrec de Mim&Mum i un concert de versions de Rock’n Roll de la mà de Sweet Home

La voluntat dels impulsors de Lo Vermutet, és organitzar durant aquesta temporada 3 edicions més durant els mesos d’estiu, ja que l’objectiu és que la gent surti al carrer diumenge al matí per gaudir de l’hora del vermut a preus populars a un euro per tapa i un euro per vermut o canya.

Val a dir que durant la passada temporada prop de 6.000 persones van gaudir de les tres convocatòries de Lo Vermutet en les quals es van servir al voltant de 7.000 tapes.

Lo Vermutet arranca segona temporada amb una proposta de 2.000 tapes
comentaris