'Lo Vermutet’ de Mollerussa inicia aquest diumenge la temporada d'estiu amb 16 locals i 4.000 tapes

A la plaça de l'Ajuntament, amb preus populars d'un euro tant la tapa com el beure, i amb les actuacions de Sonotone Quartet, Walkin' Roots i el Dj DDF de la Sala One

Imatge de Lo Vermutet a la Plaça de l'Ajuntament
photo_camera Imatge de Lo Vermutet a la Plaça de l'Ajuntament

Lo Vermutet de Mollerussa obre aquest diumenge dia 26 de juny la temporada d’estiu 2016 amb la convocatòria de la primera sessió d’enguany i que es portarà a terme a la plaça de l’Ajuntament a partir de les 11.30 hores. A la convocatòria de diumenge participaran 16 locals de la ciutat que oferiran fins a 4.000 tapes, així com la possibilitat de beure una canya, vermut o refresc, tot al preu unitari d’un euro.Presentacio Lo Vermutet texte

El lloc triat per a aquesta primera edició ha estat la plaça de l’Ajuntament, un lloc cèntric i proper als col·legis electorals, donada la coincidència amb la jornada d’eleccions.

Així ho han explicat aquest dimarts el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona; i el director de l’ens firal, Poldo Segarra, durant la presentació de la temporada estiu 2016 de Lo Vermutet. A la roda de premsa han assistit també Iolanda Porté i Joel Vilafranca, representants dels locals participants Xarcuteria Porté i Lo Vermutet, respectivament.

El Premi a la tapa més popular, una de les novetats d’enguany, recaurà en aquella que primer s'acabi

Una de les novetats d'enguany és l'ampliació a tres pel que fa als premis del ja tradicional concurs de tapes, segons ha explicat Segarra. Així, als reconeixements a la millor tapa i a la millor presentació que ja es feia abans i que decideix un jurat, s'afegirà el de la tapa més popular, el qual decidirà el públic, ja que s'atorgarà a aquella que primer s’acabi.

Altra de les característiques de la convocatòria és el fet de comptar amb actuacions en directe i que en aquesta ocasió aniran a càrrec del grup de Mollerussa, Sonotone Quartet, amb versions de cançons “de sempre”; el duo acústic, també local, Walkin’ Roots, i el Dj DDF, resident de la Sala One.

La temporada inclou dues edicions més els diumenges 31 de juliol i 18 de setembre

La temporada estiu 2016 de Lo Vermutet de Mollerussa es completarà amb dues sessions més, els diumenges 31 de juliol, el qual es farà al Parc Municipal, i 18 de setembre, encara per concretar el lloc.

La iniciativa va néixer l’estiu del 2014 de la mà d’un grup d’establiments amb l’objectiu de recuperar l’hora del vermut del diumenge a preus populars d’un euro, passant l'any passat i a nivell organitzatiu a Fira de Mollerussa davant el seu creixement.

A l’edició d’aquest diumenge participaran els següents establiments: Bar del Canal, Pizzeria Breiko, El Cafetó, El nou 19, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Lo Vermutet, Lo Xiringuito de les Piscines, Patet, Pastisseria Sant Isidori, Pastisseria Serra, Rostisseria Salvia, Sala One, Tapin’g i Xarcuteria Porté.

comentaris