02.12.2021 |

Un viatge a EuroDisney serà l’alicient de la campanya de Nadal de Mollerussa Comercial

El dissabte 11 de desembre es commemoren vint-i-cinc anys del Mercat de Sant Llúcia, amb activitats paral·leles que compten amb la col·laboració de les entitats de Mollerussa, de les 10 del matí a les 7 de la tarda
Presenten la campanya de Nadal del 2021 ©MollerussaComercial
Presenten la campanya de Nadal del 2021 ©MollerussaComercial
Un viatge a EuroDisney serà l’alicient de la campanya de Nadal de Mollerussa Comercial

L’associació Mollerussa Comercial arrenca la campanya de Nadal d’enguany, amb el lema Aquest Nadal deixa’t portar per l’estrella, una iniciativa que es durà a terme del 26 de novembre al 5 de gener, i inclou un sorteig d’un viatge a EuroDisney per a 2 adults i 2 infants, a més d’una gran varietat d’activitats dirigides al públic infantil. 

Per participar en el sorteig del viatge a d’EuroDisney, es facilitaran passaports que els clients aniran emplenant a mesura que facin les compres de Nadal. Per cada compra d’un mínim de 10 euros, cada establiment segellarà una casella del passaport i quan s’arribi a 10 caselles es podrà participar en ell sorteig. Les activitats es completaran amb el tradicional concurs d’aparadors, el Tió Solidari, així com activitats d’animació infantil com l’Home dels Nassos, els Follets Itinerants o l’Art Truck, entre altres. 

Una campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, que també facilitarà a  Mollerussa Comercial 2000 hores de franc en els aparcaments de la zona blava com a incentiu perquè els usuaris que vinguin a fer les compres tornin a Mollerussa. Els establiments associats podran obsequiar tiquets per les compres als seus clients, que seran vàlids més enllà de la campanya nadalenca.

Il·lumicació nadalenca a Mollerussa 2020 ©JosepAPérez

Il·luminació nadalenca

Per altra banda, aquest divendres s'encenen les llums de Nadal, que inclourà un element gegant nou que se situarà a la plaça Manuel Bertrand, pensat perquè la ciutadania hi pugui interactuar i generi una continuïtat amb els altres cinc elements que ja hi havia l’any passat, a més de les  10 garlandes solidàries d’El Petit Príncep i la il·luminació d’una trentena de carrers i places amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum.

El mercat de Santa Llúcia es celebrarà els dies 7 i 8 de desembre.

Mercat de Santa Llúcia l’11 de desembre a la plaça de l’Ajuntament

D’altra banda, la delegació de la Cambra de Comerç i Mollerussa Comercial organitzen una nova edició del tradicional Mercat de Santa Llúcia, que enguany commemora vint-i-cinc anys de trajectòria, que se celebrarà el dissabte 11 de desembre de les 10 del matí a les 7 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament.

Enguany la convocatòria que inaugura les activitats nadalenques a la capital del Pla d'Urgell comptarà amb 17 parades, l'oferta comercial de tota mena d'articles per acompanyar les festes. Amb la col·laboració del teixit associatiu de Mollerussa s'han organitzat activitats paral·leles per commemorar el 25è aniversari del certamen, amb tallers gratuïts, un esmorzar popular amb coca i xocolata i una exhibició de l’ARF Diables de Mollerussa.

Un viatge a EuroDisney serà l’alicient de la campanya de Nadal de Mollerussa Comercial
comentaris