27.05.2022 |
Territoris.cat

Vila-sana assoleix un repte sense precedents en l'esport femení de Lleida

Tècnics, jugadores i directiva del club Aldahra Fagavi
Tècnics, jugadores i directiva del club Aldahra Fagavi
Vila-sana assoleix un repte sense precedents en l'esport femení de Lleida

En pocs dies Vila-sana, el petit municipi del Pla d'Urgell, s'ha convertit en un referent de l'esport femení, així com en la modalitat ciclista del BMX. D'una banda les joves de l'equip d'hoquei Aldahara Fagavi han aconseguit un merescut ascens a l'OK Lliga. Per altra, el Circuit Bike Parc ha estat elegit per la Federació Catalana de Ciclisme com a seu del seu centre de tecnificació de BMX

Les Joves de l'estic han dut a terme una magnífica temporada, lluitant fins a la darrera jornada amb un equip de llarga trajectòria com és el Girona, tot i així, les del Pla d'Urgell han demostrat que amb esforç i dedicació, i una bona preparació es poden aconseguir fites insospitades.

Tècnics, jugadores i directiva del club Aldahra Fagavi 1L'ajuntament, els espònsors i veïns de Vila-sana, van retre un emotiu homenatge aquest dissabte, a les jugadores del Aldahra Fagavi, que van deixar la seva empremta en el Llibre d'Honor del consistori, i van poder participar en la festa organitzada en el seu honor.

El tècnic del club Jordi Capdevila ha de configurar la nova plantilla, per una temporada que arrenca el 14 d'octubre, en la que els contrincants seran d'un gran nivell, però tot i així ja es fan plans per incorporar dues noves jugadores, per reforçar l'equip. I per part de l'Ajuntament s'hauran de dur a terme algunes actuacions per homologar el pavelló municipal, renovant la il·luminació i habilitant sortides d'emergència.

Marc Tugues amb el espotistes que entrenaPel que respecta al Bike Parc de Vila-sana ja és oficialment Centre de Tecnificació de BMX de Catalunya, segons ho va anunciar el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, en el decurs de la visita que va fer a les instal·lacions en companyia de l'alcalde de la localitat, Joan Sangrà, la passada setmana, acompanyats del responsable i gran impulsor del circuit Marc Tugues, que exercirà les funcions d'entrenador dels corredors que hi siguin admesos.

Circuit Bike Park de Vila-sanaEl Centre de Tecnificació de BMX de Catalunya suposa posicionar Vila-sana com a epicentre d'aquesta modalitat esportiva. El centre serà gestionat, per la Generalitat, la Federació Catalana i l'Ajuntament. El circuit ja espera als esportistes becats Griselda Artigues, actual campiona d'Europa; Marc Roman, subcampió del món, i Saül Conde, campió d'Espanya júnior, tots ells dirigits per Marc Tugues.

Vila-sana assoleix un repte sense precedents en l'esport femení de Lleida
comentaris