11.05.2021 |
Territoris.cat

Vila-sana vol recuperar l'antiga Associació de Jovent

L'Ajuntament vol impulsar activitats i posa en marxa un campus esportiu per a aquest estiu adreçat a infants de 3 a 12 anys

Algunes de les activitats es portaran a terme al circuit de BMX
Algunes de les activitats es portaran a terme al circuit de BMX
Vila-sana vol recuperar l'antiga Associació de Jovent

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-sana es vol impulsar l'organització d'iniciatives amb la finalitat de recuperar l'antiga Associació de Jovent i poder realitzar cursos de monitor i director de lleure entre el jovent del municipi. Així ho ha manifestat l’alcalde, Joan Sangrà amb motiu de la programació  per a aquest estiu d'un campus esportiu adreçat a infants de 3 a 12 anys.

En relació a les jornades lúdiques i esportives que es preparen, Sangrà considera que “és fonamental que el teixit social de Vila-sana organitzi i capitanegi activitats com aquesta”. Les jornades, per a les quals ja s'han obert les  inscripcions, tindran lloc de dilluns a divendres al Pavelló, començaran el 4 de juliol i es perllongaran durant tot el període estival fins a finals d’agost.

El programa del campus inclou tallers de pastisseria i de grangers, diferents esports com les bitlles, l'hoquei i el futbolí i altres activitats com gimcanes, cinema, piscines, jocs d’aigua, identificació de rastres, etc. Moltes d’aquestes propostes aniran encaminades a conèixer les diferents potencialitats i atractius que té Vila-sana per tal que els més joves les descobreixin o redescobreixin. També s’organitzaran cursets de natació per als més petits.

Vila-sana vol recuperar l'antiga Associació de Jovent
comentaris