La Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana marcarà un gol al masclisme

Participants en la volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 2018
photo_camera Participants en la volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 2018

L'eradicació de la violència masclista serà el tema de la 8a Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, que tindrà lloc aquest diumenge 19 de maig a l'estany a partir de les 10 del matí. Així es va anunciar el passat divendres 10 de maig a Cal Sinén, que va ser la seu de la presentació de la nova edició de la volta. 

Presentació de la 8a Volta Solidària de l'Estany d'Ivars i Vila-sana a Cal Sinén - Consell Comarcal del Pla d'Urgell

La idea és marcar un gol al masclisme

Així definia Laura Cortés, de Sense Embuts Lleida, l’objectiu de la Volta d’aquest any. La directora d’aquesta associació lleidatana, que ha dissenyat les diferents dinàmiques que es duran a terme el dia de la marxa, va explicar durant la presentació que la societat no és prou conscient de les causes de la violència masclista. Amb la xerrada prèvia a la Volta, s’explicaran aquests conceptes.

El recorregut s'ha dissenyat com un viatge en la trajectòria de la violència masclista i al final de l’itinerari s’instal·laran unes porteries amb uns missatges masclistes. Amb la col·laboració de les jugadores del Club Hoquei Vila-sana, els assistents podran marcar-los un gol.

Accions de sensibilització en la Volta Solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 1En aquest sentit, Victòria Porta, jugadora del femení del Cub Hoquei Vila-sana, apuntava que la societat ha de ser més igualitària. La jugadora també feia esment a les grans possibilitats que tenen els nois que practiquen aquest esport, i per contra, les poques que tenen les noies.

La Volta Solidària és una marxa no competitiva a la qual es demana una aportació mínima de 3€ més la voluntària.

Aquest any, la caixa de donatius anirà adreçada al Club Hoquei Vila-sana

A més, també van presentar-se les activitats del mes de juny, on hi haurà una proposta de teatre familiar, una presentació d'una pel·lícula i sessions de ioga i música conscient.

Comentaris