Alcaldes de la Segarra busquen solucions per la sinistralitat de la carretera L-310

Ricard Font, va atendre les propostes de l'Ajuntament i de la Corporació Alimentària de Guissona, en l'àmbit de la millora de la comunicació i la mobilitat del municipi, fent especial incidència a les vies L310 i C14 entre Tàrrega i Tarragona.

Ricard Font signa en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Guissona
photo_camera Ricard Font signa en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Guissona

El Secretari General d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font Hereu, es va reunir ahir amb alcaldes de Guissona, Torrefeta i Florejacs i Plans de Sió per afrontar la millora de la L-310 entre Tàrrega i Guissona. Els alcaldes van explicar que al juny es consensuarà amb tots els municipis una auditoria de seguretat al tram per fer front a l'alt ris de sinistralitat que hi ha. En els darrers sis mesos 6 ha el nombre de víctimes mortals.

Ricard Font, va atendre les propostes de l'Ajuntament i de la Corporació Alimentària de Guissona, en l'àmbit de la millora de la comunicació i la mobilitat del municipi, fent especial incidència a les vies L310 i C14 entre Tàrrega i Tarragona. Va afirmar que es plantejarà tan bon punt el ministeri de Foment realitzi la millora del coll de l'Illa a la demarcació de Tarragona

Després de la signatura del llibre de visites a l'Ajuntament de Guissona, juntament amb l'equip de govern i Maria Dolors Tella, responsable dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Lleida i l'alcalde de la vila, Xavier Casoliva, es van traslladar a la Corporació Alimentària on els directius de l'empresa els van traslladar les seves preocupacions sobre aquestes vies, per les que diàriament i circula un volum molt important de camions de l'empresa.

Comentaris