Alumnes de l’institut La Segarra milloren els karts del parc de trànsit municipal

alumnes mecànica institut la segarra manteniment karts - paeria de cervera
photo_camera Els alumnes d'Electromecànica de l'Institut La Segarra fent el manteniment dels karts - Foto: cedida per la Paeria de Cervera

L’alumnat del Cicle formatiu Tècnic/a en Electromecànica de Vehicles Automòbils de l’institut La Segarra s’han encarregat de reparar i fer el manteniment als karts del parc de trànsit de Cervera. A través d’un acord de col·laboració entre la Regidoria d’Educació de la Paeria i l’institut La Segarra, l’alumnat del cicle formatiu d’electromecànica realitza pràctiques en el manteniment i la reparació dels karts del parc municipal.

El cicle, de dos cursos acadèmics, és dual i inclou pràctiques en empreses

El parc de trànsit de Cervera disposa de set karts per a la realització de les classes pràctiques d’educació viària, que imparteix la Policia Local de Cervera. Enguany hi participen uns 500 escolars, de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Cervera, Calaf, Sant Guim de Freixenet i Torà.

karts parc municipal trànsit - paeria de cerveraEls alumnes als karts del parc municipal de trànsit - Foto: Cedida per la Paeria de Cervera

El regidor d’Educació i Seguretat, Ricard Vicente, ha visitat el parc de trànsit, juntament amb els professors de l’institut Josep Pedrol, Jordi Barrabés i Antoni Vilaplana, que han valorat de manera molt positiva l’acord que permet a l’alumnat fer les pràctiques en aquest equipament municipal.

L’institut La Segarra imparteix el Cicle formatiu Tècnic/a en Electromecànica de Vehicles Automòbils, uns estudis que capaciten per realitzar operacions de manteniment, muntatge d’accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector d’automoció.

Comentaris