Alumnes de l'INS Guissona, premiats al concurs europeu 'Ultimaker Challenge'

Utlitzant la tecnologia d'impressió en 3D, els estudiants van presentar un projecte sobre d'un pont a escala

PremiTecno-INSGuissona inteior
photo_camera Els estudiants han celebrat amb entusiasme la notícia que permetrà gaudir d'una eina professional a tot l'alumnat del centre

Alumnes de 3r d'ESO de l'INS Guissona han estat premiats al concurs europeu Ultimaker Challenge, al qual van presentar el projecte Bridge Builders on es recull tota la informacio necessària per dissenyar, construir i provar la maqueta d'un pont a escala. Els estudiants han guanyat una impressora 3D d'última generació i consumibles gratuïts durant un any. 

Segons fonts del centre, l'Institut Guissona va adquirir fa uns anys un kit de muntatge que ha permès que els estudiants d'ESO i Batxillerat entressin en contacte amb la disciplina de la impressió en 3D, una tecnologia que "està arribant amb força als centres de formació a tots els nivells", creant tota mena d'objectes en els diferents projectes desenvolupats en els darrers anys: clauers, obrellaunes, peces per jocs, robots, entre altres.

La integració d'aquesta tècnica en el currículum va portar que els alumnes de 3r d'ESO presentessin el seu projecte Bridge Builders al concurs europeu. Els estudiants han celebrat amb entusiasme la notícia que permetrà gaudir d'una eina professional a tot l'alumnat del centre.

comentaris