Arrenca una nova edició del concurs de participació ciutadana 'Millora un racó de Cervera'

'Millora un racó de Cervera' planteja la possibilitat, durant tres mesos, que els cerverins i les cerverines participin activament en la millora d’espais de la ciutat, utilitzant les noves tecnologies

Restauració Monument Indústria CerveraLa Paeria de Cervera convoca una nova edició del projecte de participació ciutadana Millora un racó de Cervera, un concurs fotogràfic amb el qual els cerverins i cerverines fan propostes de millora urbanística, als responsables del consistori, que premiaran la millor aportació amb 200 euros.

Els participants hauran de publicar les imatges, durant els mesos de març a maig, a les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram amb l'etiqueta #milloracervera, juntament amb un text breu que expliqui la millora proposada. També es poden enviar propostes per correu electrònic a l'adreça [email protected].

Millora un racó de Cervera planteja la possibilitat, durant tres mesos, que els cerverins i les cerverines participin activament en la millora d'espais de la ciutat, utilitzant les noves tecnologies i les xarxes socials. A més, repercuteix en el comerç de la ciutat, ja que els premis seran en vals de compra a gastar en comerços de Cervera.

El projecte de participació ciutadana Millora un racó de Cervera es repeteix enguany després de la bona acollida que va tenir la primera edició l'any 2016, quan es van premiar nou propostes. La Paeria de Cervera va executar actuacions com la integració amb l'entorn d'una caixa de cables del carrer Manel Ibarra, la reparació d'un plafó informatiu turístic del passeig de l'Estació, el condicionament d'una zona verda al costat de l'escola Les Savines, la restauració del Monument a la Indústria...

Comentaris