08.12.2021 |
Territoris.cat

Neix a la Segarra la primera associació de Dissenyadors de Roba i Complements

Els membres de l'associació van donar detalls de les accions pre-vistes, el logotip de l’Associació i el cartell de la desfilada 'Prima-vera-Estiu 2017'

Presentació Dissenyadors Segarra
El Teatre Cal Eril de Guissona va ser ahir l’escenari de la presentació
Neix a la Segarra la primera associació de Dissenyadors de Roba i Complements

Presentació Dissenyadors Segarra 1El Teatre Cal Eril de Guissona va ser ahir l’escenari on es va dur a terme aquest disabte, lʼacte de presentació de lʼAssociació de Dissenyadors de Roba i Complements  de la Segarra. L’Associació neix de la inquietud d’un grup de dissenyadores, de roba i complements de la Segarra, per unir disseny i moda d’autor, creacions úniques i materials de primera qualitat. A aquest propòsit s’afegeix el valor de ser mostrades en llocs emblemàtics i amb un alt valor patrimonial i turístic.

La primera mostra del treball d’aquesta Associació, anomenada Vestim Segarra, pretén realitzar una desfilada en un castell de la comarca per tal de consolidar moda i turisme. En l’acte de presentació es van donar detalls de les accions previstes, el logotip de l’Associació i el cartell de la desfilada Primavera-Estiu 2017.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, impulsora de l’Associació de Dissenyadores, organitza accions juntament amb l’Associació de Dissenyadores perquè és possible combinar dues activitats econòmiques com moda i turisme, essent proactiu per cada una de les parts buscant la mateixa finalitat en dos camps tan diferents: donar a conèixer la nostra comarca.

Neix a la Segarra la primera associació de Dissenyadors de Roba i Complements
comentaris