Cervera finalitza la remodelació del tram de l'avinguda Catalunya

Avinguda Catalunya amb el carrer Llibertat
photo_camera Avinguda Catalunya amb el carrer Llibertat de Cervera

L'Ajuntament de Cervera ha donat per finalitzades les obres de remodelació del paviment i les voreres de l'avinguda de Catalunya, en el tram de l'encreuament amb els carrers General Güell, Llibertat i Anselm Clavé, un cop s'ha dut a terme la pintura de la senyalització horitzontal.

La Paeria de Cervera ha executat aquestes obres per millorar la seguretat dels vianants en un dels principals accessos al centre, amb l'objectiu de descongestionar la zona de vehicles i aconseguir una ciutat més amable.

Amb l'ampliació de les voreres es millora la seguretat dels vianants i es promou la instal·lació de noves terrasses

Avinguda Catalunya de CerveraLes obres han consistit en la rehabilitació d'una superfície d'uns 570 m², amb aplicació d'asfalt a la calçada central, de 7 metres d'amplada, i la col·locació de pedra natural a les voreres, material que dóna continuïtat a la urbanització del carrer General Güell. També s'han col·locat reixes interceptores als acabaments dels carrers Llibertat i Anselm Clavé per a la recollida de les aigües pluvials.

Segons el regidor de Territori, Marc Llorens, aquestes obres donen continuïtat a la zona de vianants dels carrers del centre de la ciutat, promouen la creació de noves terrasses i, a més, milloren la seguretat i l'estètica de la zona.

  

comentaris